/ Видео/ Лидерът на ВМРО-Благоевград Станимир Радулов: Започваме агресивна политика…

0

Новият лидер на ВМРО в Благоевград Станимир Радулов гостува днес в предаването „Откровено“.Той бе избран на общинска конференция преди дни в града. Радулов зае мястото на дългогодишния партиен лидер Георги Васев, който е общински съветник в местния парламент.

„Отмина времето на веенето на байраци, на венците…Хората очакват от нас по-друго поведение.Ние и за нанапред ще си почитаме нашите герои, но хората очакват и да имаме активна гражданска позиция относно важни проблеми“,коментира той. Според него има нужда от повече прозрачност в работата на общината и общинския съвет в града.

„ ВМРО ще бъде достатъчно агресивно, в добрия смисъл на думата.Искаме в наше лице хората да видят един защитник на техните искания.Постоянно се мотаят едни каруци из града.Нищо не е както трябва.Слушаме,гледаме общината и полицията си прехвърлят топката един на друг“,коментира той и допълни,че често в града има задръствания в час пик, което изправя на нокти шофьорите.

Станимир Радулов коментира още проблеми в областта на културните институции, музея, военния клуб, СБАЛО „Свети Мина“ и др.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!