/ Видео/ Костадин Паскалев: Нещата в Благоевград вървят на зле, закриват се…

0

Нещата в Благоевград вървят на зле, закриват се културни институции има недостиг на места в детските ясли и градини. Това заяви бившият кмет Костадин Паскалев в Благоевград. Той заедно със зам.- председателя на БСП – Кирил Добрев се включиха в среща- разговор относно проекта на Българската социалистическа партия „Визия за България“, която се състоя в Регионален исторически музей- Благоевград, но бе закрита за медии.

Преди срещата Паскалев коментира, че инфраструктурата е сериозен проблем, за който не се работи системно и големите обещания не се изпълняват, доходите,както и заетостта са на много ниско ниво.

„Смятам че сериозно се притесняват управляващите в Благоевград“,коментира Паскалев. Попитан от журналист каква оценка ще даде на управлението на града той бе лаконичен:“ Аз съм даскал и оценки не поставям“.

Срещата не пропуснаха областният председател ва БСП Валери Сарандев, общинският лидер Любен Милев и общинският съветник Милан Богдански.

Народните представители от ПГ „БСП за България“- Тома Томов, Николай Бошкилов и Богдан Боцев също бяха там ,за да вземат участие в дискусията.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!