/Видео/ Корнелия Нинова в Благоевград: Отваряме вратите на БСП широко за тези, които споделят нашите политики

0 2 419

Отваряме вратите на БСП широко за тези, които споделят нашите политики с цел подобряване живота на хората.Това заяви Корнелия Нинова в Благоевград и обясни,че много хора от АБВ са изявили желание да възстановят членството си в БСП.Да се влеят в редиците на партията са поискали и от Движение 21,партията на Зелените,както и граждански структури.

„Вече имаме заявено желание от 4 областни структури на партия АБВ да се влеят при нас. До сега БСП винаги имаше процеси на роене и създаване на нови партии, но вече съм радостна, че започна обединение“,каза Нинова и  добави, че областта е първата, в която има преминаване на всички членове на АБВ към БСП.

Бившият областен лидер на АБВ  в Пиринско Димитър Атанасов подчерта,че промяната започнала от Петрич,където структурата наброява 1000 души.повечето от тях заявили,че се присъединяват към социалистите.Към партията се присъединяват и младежкият лидер на АБВ Димитър Димитров и организационния секретар Мартин Божинов.

Димитър Атанасов изчете и декларация,в която се предлага обединение с БСП на национално ниво.

Изпълнителното бюро на БСП  заседава днес  в Благоевград. Заседанието бе закрити за журналисти,в него се включили председатели на ОбС на БСП, народни представители от областта, кметове на общини. Те  обсъждали  организационни и местни въпроси.

Предвижда се в 17:30 ч., в драматичен театър „Никола Вапцаров“ да се проведе среща с обществеността.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!