/Видео/ Запис на уникалния концерт на „Денс център Влахов“ излиза на голям екран

0 1 737

Юбилейният концерт на „Денс център Влахов“ излиза на голям екран.Любителите на танците ще могат да изгледат прожекцията тази неделя от 16 часа.
През ноември 2017 година центърът отбеляза 10-годишен юбилей със страхотно шоу. Зала „Яворов“ едва побираше стотиците граждани дошли да се насладят на танците и костюмите на участниците от различните групи. За първи път на благоевградската публика бяха показани танци, в които участниците бяха със специални костюми с лед осветление. Танцьорите носещи тези костюми сами управляваха осветлението за танца. Това бе първият Холограмен концерт в България с лед осветление и 3Д ефект.

За да могат всички да се докоснат до магията на танца е направен филм, който ще бъде излъчен на 14 януари.

„Това израз на уважение към всички наши приятели, които ни помогнаха да направим концерта. Прожекцията е идея на целия екип. Искам всички участници да се видят в един друг план, да изпитат друг вид емоция. Благодаря на  Александър Терзиев за монтажа  на филма“,коментира през ИА Региона Мартин Влахов.

Ето какво още коментира той на страницата си във фейсбук:
„Холивудските звезди на Dance Center Vlahov пристигат в нашето кино на 14-ти януари. Всички наши приятели, които не успяха да си купят билети за концерта могат да го гледат сега на голям екран.Искам да изкажа огромната си благодарност и уважение към нашите приятели от кино CINEMAX затова , че направиха всичко възможно да осъществят прожекция на юбилейния концерт и всички ние да преживеем магията на нашето изкуство на едно друго ниво. Прожекцията ще бъде вписана в програмата на киното и вероятният час ще бъде 16.00ч.“

Ето част от филма, който ще бъде представен:

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!