/Видео/ Залата опустя! Заради точка, свързана с майката на Злата Ризова съветници напуснаха заседанието, други не дойдоха

Местни парламентаристи пак скочиха срещу Ризова, само 17 я подкрепиха, тя коментира: Аз не съм жертва, аз съм резултат!

1

Общинските съветници в Благоевград отново направиха наказателен вот срещу Злата Ризова и не участваха в гласуването за ПУП-а на майка и.

Съветниците задържаха кворум, за да може точката да мине и не участваха в гласуването, така на практика само 17 съветници я подкрепиха.
Каква е причината за това и под натиска на кой не стана ясно.Факт е обаче,че се случва за втори път, на заседание през ноември миналата година предложението също не се прие.

Най-вероятно заради точката, свързана с майката на острието в ОбС, заседанието днес пропуснаха Христо Ковачки, познат с псевдонима Мама Кажа, Румен Калайджиев и др.По време на заседанието залата напуснаха Рашко Динков,Илияна Керина и др.В гласуването умишлено не взеха участие Радослав Тасков и част от групата му, Георги Корчев, както и цялата група на ГЕРБ.

По този начин съветниците размахаха пръст на Злата Ризова, за да и покажат,че трябва да бъде послушна.

Тя обаче пак излезе твърде упорита и скочи срещу незаконната мотописта в село Зелен дол. Преди месеци заради неуредиците около трасето общината отнесе глоба от РИОСВ в размер на 2 000 лв.

„ Аз не съм против мотокроса. Кой ще е виновен ако се случи нещо лошо на това място, г-н Кмете?Какъв ще е примерът, който ще дадете?“,попита Ризова.
Кметът Камбитов и отговори,че има разрешение от РИОСВ и РЗИ и има лиценз от федерацията и допълни,че всички мерки ще бъдат взети за сигурността на зрителите.

Злата Ризова задава въпроси още в началото на заседанието по време на разписванията за програмата за качеството на въздуха и се поинтересува по-чист въздух ли дишат благоевградчани сега в сравнение с 2014. На упреците, че не трябва да пречи на Колежа по туризъм Ризова в типичния си стил отговори на кмета: „Със същия патос спасихте и Пирин преди време“.

Потърсена за коментар Злата Ризова бе лаконична: Аз не съм жертва, аз съм резултат!
0
0
Други новини
1 Коментар
  1. Никола Ликов каза

    Злате , хич да не ти пука ,че някой е напуснал залата ! Ми като няма далавера ,защо да си губят времето ? Народните избраници…😥😥😥

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!