/Видео/ Задава ли се война? Мегз атакува дупничанката Моника Валериева

0 2 133

Мегз качи в социалните си мрежи видео, в което обявява пред последователите си, че следващият „твърде скъп“ тренд, който ще атакува, са миглите от естествен косъм. Каканашева помоли феновете си да й помогнат с подбора на модели и обеща да пусне продукта на най-ниската цена на пазара. А те буквално полудяха и не спряха да дават съвети, пише ХотАрена.

Това автоматично бръкна в бизнеса на друга популярна дама – дупничанката Моника Валериева. Припомняме, че двете и без това имаха обтегнати отношения заради мъжа до Каканашева. Края на лятото Валериева записа кратко инстаграм видео, подобно на тези на Мегз, и я поздрави от видеото. Валериева каза пред феновете си – „това видео започна да заприличва на видеата на Мегз“. Секс бомбата стигна дори още по-далече като си позволи директно да отправи закана към Мегз и й каза: „Мегз, моето момиче, продавай каквото искаш, само с мигли не се захващай“.

Нетипично за бурния й нрав, Каканашева остана привидно пасивна. Но всички знаем, че Мегз не търпи никой да й казва какво да прави и веднага след излизането си от Вип Брадър не закъсня да пусне мигли. Предстои да видим реакцията на Валериева.

Едно е сигурно: Мегз с всичките си странности е кралицата на масовите онлайн продажби и Валериева я очакват много нерви.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!