/Видео/ Ексклузивно! БСП от Благоевград: Правителството е в агония, затова трябва да си подаде оставка!

Новият проект на БСП „Визия за България бе официално представен в Благоевград…

1

„В България цари хаос, тя има нужда от нова политика нова визия. Правителството е в агония и затова трябва да си подаде оставка. Правителството има огромен проблем с управлението,с предлагането на нови имена няма да си решат проблемите. Нашето мнение е, че Бойко Борисов трябва да си ходи незабавно“. Това заявиха народни представители от БСП на среща с благоевградската общественост.
Народните представители на БСП Николай Бошкилов, Надя Клисурска, Петър Кънев, Ирена Анастасова дадоха пресконференция в ресторанта на хотел „Кристо“ днес от 18 часа.
На срещата присъстваха много граждани и активисти на БСП.
Народните представители представиха новият проект на БСП „Визия за България“.
Първи взе думата Николй Бошкилов, който накратко представи новата програма, като заяви , че това е една предварителна рамка за предстоящата политика на БСП. Целта има за момента е да се срещат с хората и да се запознават с проблемите, за да може рамката да се надгражда, като най-важно е мнението на хората.
Бошкилов обърна разговора към проблемите в Благоевград.
„Визия за България” е една рамка, която БСП предлага на обществото”. Това заяви Николай Бошкилов, народен представител от Благоевград. Той поясни, че след като приключат срещите в страната, ще бъдат обобщени мненията на българските граждани и ще бъдат заложени в документа. „С финалния вариант на Визията, такава каквато формираме заедно с българските граждани, ще се явим на изборите, представяйки идеите на широк кръг от хора“, обясни депутатът.
Бошкилов обясни, че Благоевград е от потърпевшите от настоящото управление. „Недопустимо е да бъдем на последно място в страната по доходи от областните центрове”, коментира той. Социалистът добави, че липсват инвестиции и безработицата е много голяма в общината. „Ние имаме визията как да направим Благоевград проспериращ град и съвместно с общинския съвет ще разработим и визия за Благоевград”, заключи Бошкилов.
Депутати един по един се изказаха.
Петър Кънев изрази мнение, че в държавата всичко заглъхна, правителството влиза от скандал в скандал. Като председател на икономическата комисия той даде много важни данни. В България в момента влизат приходи само от нашите сънародници в чужбина. 2,3 пъти са средствата повече от обявените от правителството, тъй като плащане под 2500 евро не се облага. Ние е вървим нагоре в икономическо отношение, а надолу.
Н.Клисурска от комисията по социална политика заяви, че БСП ще работи в дългосрочна политика с проблема за демографската криза. Ще искат облекчаване в политиката на заемите за млади семейства и за учащите се младежи. Едно от основните неща, които БСП си поставя е преизчисляването на пенсиите. В следващото управление смятат да заложат на задължителното семейно облагане. Социалната политика на държавата трябва да се обвърже с икономиката.
Тук тя вметна, че недоумява как така Благоевград стигна дъното, като визира най-ниските заплати, които получаваме в сравнение с другите области тук нещата се обръщат към определени икономически интереси и затова положението е такова, допълни Клисурска.
Бяха повдигнати въпроси от образователната система, БСП мисли да разработи политика или карта на България в зависимост от търсеното на кадри в тази на сока да се развива образованието. В момента няма ясна визия каква държава искаме да сме затова и хаотично се подготвят ненужни кадри. В едно ново управление трябва да се заложи образователната система, за да има качествено образование.


0
0
Други новини
1 Коментар
  1. Реалист каза

    Е вие ли искате да дойдете на власт ,бе,малко ли пъти сте се насирали ?Не ,мерси,не искаме пак да ви бъшем гъзовете.Ама виж кво вика за Доган:“Не искам да коментирам,питайте него“,тарикат.Нема шанс да дойдете, точно пък вие,хахаха

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!