/Видео/ Да преборим рака! ЮЗУ студентката си купи книга с благородна кауза

2 1 102

ЮЗУ студентката Севил отдели част от скромния си бюджет и си купи книга, защото приходите отиват за каузата „Борба с рака на гърдата“.
Младото момиче е студентка специалност „Право“ и въпреки тежкото следване намира време да чете и странична литература.

Севил отдели време и днес на обяд посети изложението на книгата пред Мол „Ларго“. Избра си специален роман, защото от женска солидарност е съпричастна със съдбата на хилядите жени, които водят битка с рака на гърдата. Търговците на книги бяха отделили определени романи, чиято стойност като пари отива точно за тази кауза, което се оказа най-интересното за посетителите на базара.

Само часове преди официалното откриване на петото юбилейно издание на изложението на книгата „Литера Експо“в Благоевград шатрите са подредени и книгите са изложени. Официално откриването ще е 17:00 часа пред Мол „Ларго“. Пред разните сергии от книги на отделните издателства се трупаха към този час по-малко хора, които в повечето случаи разглеждаха най-новите издания. Купуваха само най-верните почитатели на книгите. Пред шатрата на детските книжки естествено имаше повече хора и с интерес гледаха детските занимателни издания.

Други новини
2 Коментара
  1. студент каза

    За жалост само студентите си купуват и четат книги

  2. Сиси каза

    Там само зяпачи,никой не си купува вече книги.При този интернет, защо ти е книга!?

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!