/Видео/ Галин в порно клип с тийнейджърка или…?

0

В попфолка изпълнителите вече се чудят по какъв начин да направят впечатление и да привлекат вниманието към себе си. Разголените тоалети са отдавна тяхна запазена марка, но напоследък все по-често залагат на по-хард сцени, които мнозина оприличават на порно.

Такъв е последният пример с Галин, който жадно се опитва да задържи позициите си в бранша. Вече сме го виждали в клиповете си да е по-интимен с почти всичките си колежки – Десислава, Емануела и Крисия Д. И след като в клипа към дуета с Емануела лъсна голия му задник, сега е решил да скача направо в дълбокото.

В новото си видео „Няма да ми мине“ има еротична сцена, подходяща за филм за възрастни – от разкопчаването на панталона до различни пози. Лошото в случая е, че фенската аудитория на Галин е предимно от тийнейджъри. На неговите песни се кефят малките деца, но явно това по никакъв начин не смущава чалга идолът. „СЕМ да се задейства, децата гледат и ние не можем да ги опазим. Колкото и да им забраняваме вкъщи, те ходят на училище, имат телефони с интернет и ги гледат. Не че не могат да си пуснат и истинско порно, но пък да им се набива в главите от клипове е меко казано нелепо“, възмущават се родители.

Галин се е всел много насериозно и наскоро обяви, че става и продуцент. Вече представи две от момичетата, които ще бъдат в неговия лейбъл,пише show.blitz. Към момента той си остава към ‘Пайнер“, но нищо чудно да си бие камшика след като му изтече договора.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!