/Видео/ Андон Тодоров с нова тактика, ирония или хвалба!? Ще ви похваля, когато видя, че обещанията не са ви предизборни!

Кметът Камбитов отпусна пари за вода в детските градини, но…

0

Директорите на детските заведения в Благоевград сами ще решат как е най-добре да оползотворят отпуснатите средства от общината и дали с тях да закупят вода за възпитаниците си. 350 000 от бюджета за 2019 г. ще отидат към детските ясли и градини, това ставна ясно днес по време на заседание на ОбС.

Както ИА Региона писа предложението да се отпуснат средства за бутилка вода за децата в детските градини в Благоевград направи съветникът Андон Тодоров от ПП „Партия на зелените“. Той сигнализира, че деца пият вода от една и съща чаша, което не е редно и предложи общината да подсигури на децата по една бутилка вода.

На заседанието днес Андон Тодоров повдигна и въпроса за неразгледаното предложение за отпускане и изплащане на еднократни парични помощи за стимулиране на раждането и отглеждането на деца от община Благоевград.

Според него в залата се разглеждат и гласуват само предложения на мнозинството,а предложенията на опозицията изобщо не стигат до разглеждане.

„ Защо предложения, които са внесени от нас не намират място тук, в зала?“,попита той и допълни,че дори да бъдат отхвърлени, хубаво е да се разгледат в зала.Тодоров хвана натясно кмета и председателя на ОбС,тъй като двамата не знаеха къде е наредбата.

Андон Тодоров предприе днес нова тактика. Не стана ясно дали изречените от него думи съдържат ирония или пък бяха хвалебствени.

Съветникът похвали общинското ръководство,че в новия бюджет са предвидени повече средства за почистване на улиците, за зелените пояси, за контейнери, за градинките. Ето какво каза лидерът на ПП „Партия на Зелените“ на кмета: “Ще ви похваля още един път, когато ги изпълните и надявам се,обещанията да не бъдат предизборни“.

Вижте видеото от изказването на Андон Тодоров:

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!