Видеото на истината! ОбС е театър, улиците тънат в кал и прах, а Вие си правите пиар…

Доказа се и днес! Радослав Тасков не спазва правилника откакто е председател, за едни може,за други не

1

Общинският съветник Андон Тодоров скочи срещу нарушаването на правилника в ОбС и нарече днешното заседание „Театър на мечтите“.
Това се случи след питане на Гергана Муртова ,свързано с неасфалтирани улици в Старо Струмско. Молбата и била подкрепена от 160 подписа на граждани живеещи в района.

Според правилника Гергана Муртова има право на изказване извън дневния ред, а съветничката се изказа и отправи питането си. След което веднага и беше отговорено от кмета Камбитов.

Това подразни Андон Тодоров, който също преди дни отправи предложение за асфалтиране на улица „Заря“ и „Пито Гули“ в кв. „Струмско“ ,отново подкрепено с подписи на граждани.

Провокиран от политическия пиар Андон Тодоров заяви:

В ОбС не се спазва правилника.Това, според вас, изказване извън дневния ред ли е!? Нямам нищо против колежката Муртова.
От началото на мандата се повтаря, че такива изказвания са предизборни, а Вие направихте изборите още сега.. Спокойно, има още една година…

Това не е изказване от дневния ред, а правите „Театър на мечтите“. Единият задава, другият отговаря, говорите фантасмагории, недейте така! Като сте тръгнали така, аз също питам кмета, къде е наредбата за раждаемостта внесена от ПП „Партия на Зелените“? Като вече година и половина я няма, като спазвате правилника и говорите по всички медии, че Андон Тодоров има представител там… Хайде сега, къде е наредбата, като преди година и половина сме я внесли?, попита съветникът.

Той обясни,че освен тази наредба са внесени и други предложения, все хубави неща за града.

Ето какво каза още Андон Тодоров:

„Излизате и казвате толкова пари за Пирин, всички искаме да дадем за Пирин, ама същата сума излиза и за стимулиране на раждаемостта.

Там парите пропадат, а тук парите се дават за млади хора. Стимулират се младите хора, ако сте направили труда да я прочетете това го има в много общини, ние сме взаимствали от други общини…

Не се заяждам, аз съм възмутен от случващото се в общинския съвет. За пореден път го казвам, а пък вие говорете, че е пиар, че Андон Тодоров се заяжда, че иска да седне във вашия стол, че това е политическо, че това е предизборно… Говорете си колкото си искате, само че днес го доказахте и това е театър. Хората два мандата ги лъжете, че ще има улици. Да, има процедури, които трябва да се изчакат и законово това не може да стане сега и хората това го разбират,но всичко тъне в кал, в прах…
Можеше да се мине с валяците да се сложи ситна фракция, да се мине отгоре по най-лесния начин на общината и хората щяха да имат удобство“.

На края дебатите се нагорещиха доста. Радослав Тасков се опита опита да контрира, но Андон Тодоров му отговори че е спокоен достатъчно и не взима хапчета като него. След заседанието  Тодоров обясни,че скоро ще има разкрития за всички платени медии, които получават пари от общината и бранят модела Камбитов-Тасков и не дават трибуна на всички страни и изопачават факти и обстоятелства.


0
0
Други новини
1 Коментар
 1. BEz znachenie каза

  Точно така: Благоевград не е бил никога толкова мръсен!
  Oставка!
  Оставка!

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!