/Видео/Важна новина за Благоевград! Цветан Цветанов потвърди, Камбитов ще бъде кандидатът за кмет на ГЕРБ. Бойко Борисов ще има последната дума

4 18 226
0
0

Цветан Цветанов днес пред журналисти коментира,че Атанас Камбитов ще бъде кандидат -кметът от ГЕРБ за Благоевград на предстоящите местни избори.

„ Има ли по-подходяща кандидатура!?“,попита лаконично журналистите Цветанов и допълни,че благоевградчани не трябва да мислят за друга кандидатура.

В средите на ГЕРБ в града обаче упорито се говори,че Атанас Камбитов няма да участва в следващите избори.С времето това ще стане ясно…Сега обаче се спрягат и други имена за градоначалници от управляващата партия и това е факт година и няколко месеца преди местните избори.

Ясно е,че последната дума ще има Бойко Борисов. Той е казал,че лично ще прецизира какво е изпълнено и кои кандидатури за кметове да бъдат издигнати .

 

 

 

 

Други новини
4 Коментара
 1. Колегата каза

  0

  0

  Абе и друго каза Цветанов, ама аееееее…
  Не каза ли, че Камбитов е един от най-успешните кметове?

 2. grajdanin каза

  0

  0

  Koi e cvetanov ta 6te kazva koi e nai uspe6en kmet. Horata 6te kajat na izborite.Grajdanite na Blagoevgrad

 3. краси каза

  0

  0

  Какво е направил камбата, нищо в този мандат.Никой няма да гласува за него

 4. потърпевшата каза

  0

  0

  Аз и моите близки също няма да гласуваме за него. Обещания много, но свършено нищо. Мисли ли този човек, че ако ни нямаше нас, пенсионерите, и него нямаше да го има. Макар и минималната 200 лв пенсия, се старая да задържа дъщеря ми в Благоевград, защото замине ли и тя няма на кого да разчитам с тази пенсия. Има Господ! Нека той прецени дали ни трябват още изпитания или по-добре да умрем!

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!