Брутално: 8 момчета от България изнасилиха 13-годишна

1 9 258

Брутално посегателство с участието на 8 момчета от България се е разиграло в германския град Велберт, съобщава вестник „Билд“. 13-годишно момиче е било изнасилено на връщане към дома си. Задържани са четирима от извършителите, а двама все още се издирват. Всички те са били на възраст между 14 и 16 години. Вечерта около 18 часа момичето се прибирало към дома си след тренировка по плуване, когато било пресрещнато от момчетата в гора в града,пише блиц.

Първоначално 2 от момчетата са изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 са снимали случващото се с телефоните си. След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилвано.

Местната полиция заяви, че видеото, заснето с телефон, може да се използва като криминално доказателство. „Доказателствата са сравнително ясни. Групата е заснела акта с мобилен телефон”, обяви говорител на властите. Само за ден това е вторият тежък криминален случай, в който са замесени български граждани в Германия. По-рано днес стана ясно, че 17-годишен български гражданин е главен заподозрян за убийство на 15-годишна румънка в Мьонхенгладбах.

 

 

Други новини
1 Коментар
  1. ДОБРОМИР ДИВИЛСКИ каза

    КАК ДА НЕ СИ ОБИ4АШ БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ БЪДЕШ ПАТРИОТ ? КОЛКО МНОГО ПОТЕНЦИЯЛ ИМАЛА НАШАТА НАЦИЯ !!!

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!