Благоевградчанка пропищя: „Кедрон 7“ не чисти стълбищните площадки, не знам защо плащам…

4

37- годишната Диана Димитрова не е доволна от дейността на фирма 

Кедрон 7“, която почиства кооперации в центъра на Благоевград.Според нея, служителите на фирмата не си вършат качествено работата.
Много от стълбищнитеп лощадки са мръсни и пълни с боклуци.
Ето какво разказа Диана Димитрова, живуща на улица „Стоимен Календерски“ №7 :

„ От 5 години съм собственик на апартамента, но не живея в него, защото в момента живея в друг град и много рядко идвам в Благоевград.Преди месец ми се обадиха, че моя близка иска да го наеме за нейна позната. Дойдох да видя в какво положение е собствеността ми.
Останах учудена от гледката, която заварих , толкова беше мръсно, а гледам съкооператорите ми са наели фирма за почистване. Казах си, че може да не са идвали тази седмица. Обадих се на моя близка и тя дойде с жената, която иска да наеме апартамента. Оказа се,че е американка дошла да гледа за 6 месеца децата на дъщеря си, която преподава в АУБ.
Щяла да използва апартамента за спане. Качвайки се по стълбите се смути, жилището й хареса, но да излезе от положение ми каза, че ще помисли. След един ден моята близка ми се обади и каза, че американката се отказва от апартамента, било много мръсно във входа.
Та това исках да Ви споделя. Не се знае как и кога чисти въпросната фирма, а иска пари… Вярно, всички ползват асансьора, но някой обръща ли внимание на стълбите в какво състояние са!? Не мога да виня съседите та те са наели фирма за почистване….“

Потърсен за коментар служителят на „Кедрон 7 “ Светослав Николов обясни,че фирмата им наистина чисти кооперацията на улица „Стоимен Календерски“ №7.

„ Във въпросната кооперация са се спрели на договор за почистване два път в месеца, на 1-во и 15-то число. Може наистина да е мръсно, в този блок живеят много квартиранти, които не затварят врата и влизат много листа от дърветата. Около 100 души на ден влизат и излизат в този блок“,обясни Светослав Николов.

 

 

 

0
0
Други новини
4 Коментара
 1. Клиент каза

  Не може да се чисти два пъти в месеца и да е чисто, а жени като госпожата да пускат всякакви образи в жилищата си и да се интересуват само от наеми. Наемателите цапат най-много, а собствениците нямат интерес да ги контролират, за да не си загубят паричките.
  Ние също сме клиенти, сградата се чисти веднъж месечно и не е чиста през цялото време, но след почистването е ок, не мога да виня Кедрон, че ние не пазим и не поддържаме.

  0

  0
 2. Елица каза

  Защо се оплакват тези, които не живеят там, а постоянно живущите не се оплакват. Според мен г-жата е афектирана, че не е успяла да си даде апартамента под наем. Не е виновна фирмата, която почиства, вината си в нас хората, защото не пазим, но винаги сме склонни да обвиним някой друг!

  0

  0
 3. Не ми пука каза

  Тая жена да си почисти и ремонтира апартамента аз също съм наемател единственото важно е състоянието на апартамента и цената на наема

  0

  0
 4. Евгени каза

  До тук са коментирали само служители вьв фирма Кедрон , нашият вход също се почиства от въпросната фирма – не ги бива за нищо !!!

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!