Благоевградчанин сигнализира: Счупен клон на дърво застрашава живущите в Блок 103 в „Еленово“

2 2 661

Благоевградчанинът инж. Асен Георгиев сигнализира  за опасно дърво със счупен клон пред Блок 103 в благоевградския квартал „Еленово“.Според думите му,клонът може да се счупи и падне върху главите на живущи в блока.Ето какво написа инж.Георгиев в социалната мрежа в групата “Забелязано в Благоевград:

„Дървото, което ни пази сянка през лятото и което незнайно защо, някои от общината в Благоевград реши, че не е опасно когато кастриха другите дървета около нашият блок ( а именно 103), сега се е сцепило и всеки момент може да се счупи този голям клон. Та питам аз, какво правим ако този клон ми счупи колата, или по лошо падне и удари някое дете или възрастен човек, които постоянно си играят или седят на пейката там. Кога ще почнете да си вършите работата за която получавате заплата от нашите данъци. Въпроса ми е към хората от Община Благоевград“.

Други новини
2 Коментара
  1. Дървото каза

    Еми да подаде сигнал в Общината, какво се жалват само разни групи и медии. Или така им е по-удобно. Ако сами не направим нещо, кой ще помогне. Не казвам да го реже сам, но си има отдел в Общината, да иде и да си подаде сигналът, ако не реагират от там, е друг въпрос, който се разглежда в друга форма. Нека се разходи инж. Георгиев до общинска администрация. Пък и може би не тези, които режат санитарно са хората, които да определят.

    1. Асен Георгиев каза

      Инж. Георгиев вече се е разхождал до общината още Ноември месец, и ако желаете ще ви покажа становището на експертите които са идвали на проверка и на място са установили че дърветата пред блок 103 са санитарно окастрени, но ако тагава са били окастрени сега дали щяха да са в това състояние. А иначе и сам си го режа но сега няма как да достигна толкова високо, пък и все пак си плащам данаци на общината и не мисля че е моя работа. След като идваха да окастрят дъветата пред съседните блокове ( след 4години ходене по мъките от съседите) могат да оправят и тези пред нашия блок.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!