Благоевградският зет Николай Бареков се похвали с атрактивен подарък за имения ден…

0 2 080

Политикът Николай Бареков, който е съпруг на благоевградчанката Мария Календерска се  похвали  с подарък нова кафе машина .Вчера той празнува имен ден в компанията на чаровната си жена и тримата си сина в столично заведение. Семейството показа изключително задружен дух особено, големият и средният син, които не престанаха да гушкат малкия по време на семейната вечеря.

През септември месец се роди вторият син на Николай Бареков от втората му съпруга Мария. Евродепутатът се гордее със своите наследници Николай –младши, Александър и бебето Виктор .
Съпругата на Бареков Мария е родена в Благоевград, но от години живее в София. Мария е с екзотична красота, добре сложена, комуникативна и много симпатична, припомнят си благоевградчани. Няколко години работи при Николай Галчев, като от сервитьорка в СПА центъра, качествата й бързо бяха забелязани и тя стигна до управител на фалиралия вече комплекс в подлеза в Благоевград.След това отива да живее и работи в София .Започва работа в Тв7. Там бе изпълнителен продуцент на сутрешния блок на телевизията “Добро утро, България”. По това време Бареков е изпълнителен директор на Тв7 и “Нюз 7.
Бареков и Мария от няколко години са вече семейство и се радват на синовете си Александър и Виктор.За вчерашния си празник Бареков получи и нещо много ценно кафе машина. Не забрави да си пусне фотос в социалната мрежа с полезния подарък и да напише: Обичам кафе! Благодаря!

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!