Бизнесменът Славейко Димитров се настанява в топ центъра на Благоевград, ето какво готви…

1

Бизнесменът Славейко Димитров стяга да открие ново заведение за бързо хранене насред центъра на Благоевград.Работници усилено освежаваха стените и редяха масите в бившето заведение под НТС в центъра на града.

Преди време там имаше подобно заведение, което беше доста оборотно и се хранеха много хора, но го затвориха и така центърът на Благоевград остана без бистро за бързо хранене.

Славейко Димитров и сина му Васил стопанисват заведение в началото на алеята за парк „Бачиново“, както и две заведения в покрайнините на града.

Работещите благоевградчани в институциите, разположени на площада от доста време се оплакват, че няма къде да се хранят в близост до работата си. Най-после помещението е взето от известен ресторантьор, който му прави усилен ремонт и в скоро време ще бъде открито. Извършват се последни довършителни работи по терасата и вътре в помещението.

Очаква се новите собственици да предложат приятна обстановка и нормални цени.

 

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. посетител каза

    Хайде сега да проверите, за тази т.н. тераса, която се ползва за търговска цел, плаща ли се нещо на Общината. ПРОВЕРЕТЕ ГО И ДАНО СЕ ПЛАЩА……………..

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!