/Аудио/ Председателят на Съюза на туристическия бизнес в Банско Малин Бистрин: Ол инклузивът не е добра практика в туризма!

0

Председателят на Съюза на туристическия бизнес в Банско Малин Бистрин е категоричен,че ол инклузивът не е добра практика в туризма. Според него, в момента Банско се изявява като евтина дестинация, а това не бива да се случва.

„ Идват най-евтините туристи и се заключват в хотела и не излизат от него.Няма никаква придадена стойност към човека, който прави сувенири, заведенията, магазините за дрехи, забавленията…Хората се заключват в хотела и буквално не излизат да изпият една бутилка вино“, коментира пред ИА Региона Малин Бистрин и допълни,че няма печалба за нито един, освен за хотелиера.

В същото време Банско прави достатъчно, за да се рекламира в цяла Европа.

Според Бистрин, в курорта Банско трябва да идват качествени клиенти, които ще седнат да изпият бутилка вино, ще излязат навън, ще си напазаруват, така както мнозина българи го правят в чужбина.

Наскоро Малин Бистрин се присъедини към екипа на министъра на туризма Николина Ангелкова. Той е привлечен, като съветник в екипа на министъра.Бистрин бил поканен лично от Ангелкова, заради добре свършената работа и постигнати високи резултата в областта на туризма в Банско.
Общинският съветник сподели, че ще положи всички необходими усилия за повишаване още на нивото на туризма в Банско и страната, като цяло.

Чуйте какви съвети дава Малин Бистрин на министър Ангелкова…

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!