/ Аудио/ Илиян Личев обвини съветничка Злата Ризова в користни цели и личен интерес по отношение на действията и спрямо Рубин 08

7

Войната между управителя на Рубин 08 Илиян Личев и съветничката Злата Ризова продължава с пълна пара.Този път Илиян Личев я обвини в социалната мрежа,че е взела пари от директора на Колежа по икономика и мениджмънт-Благоевград Валентин Китанов, за да го тормози.

“Г-жо Ризова,взехте ли пари от Китанов?Кажете на хората. Колко пари взехте“?,пита Илиян Личев.

В същото време Злата Ризова твърди,че не е взимала никакви пари от Валентин Китанов.Китанов от своя страна също отрече,че е давал пари на съветничката,още повече, обясни,че дори не я познава.

„Никога, по никакъв повод, не само на Злата Ризова, но и никой друг не съм давал пари. Не, не и не! Но, важното е, че Злата Ризова нищо не можа да постигне, всички са срещу нея, аз няма какво да направя. Лошото е, че ние гражданите на Благоевград не поддържаме правите хора. Той замърсява въздуха, говори за екология, той е антиеколог. Той е замърсител, той е убиец на хора! Той убива цяло Струмско, защото пушекът отива там , а в другата част отива по поречието на река Бистрица. Нощно време върви към Струмско, през деня се връща обратно към Благоевград, към града“,коментира Валентин Китанов.

Според него проблемът ще се реши като се уволни целият екип на министерството на екологията.

„ Какво трябва да се направи ли!? Целия екип на министерството на екологията трябва да бъдат уволнени, да може да дойде някой друг и да се вземе решение.Те получават пари, а не аз да съм давал, аз не я познавам Злата Ризова, не съм я виждал никога, освен на снимки от фейсбук“,допълни още Китанов.

Острата полемика между общинската съветничката Злата Ризова и собственикът на скандално известния БИО ТЕЦ Рубин 08 Илиан Личев започна още преди година. Ризова се поинтересува от това, какви мерки е предприела Община Благоевград за решаването на проблема и открито обвинява бизнесмена за замърсяването на въздуха в Благоевград.По този повод тя поиска специална проверка на предприятието от общинска комисия заедно с експерти от РИОСВ. От инспекцията са наложили над 30 акта за замърсяването на въздуха в града. Глобите се плащат и ТЕЦ-а продължава да работи.

Управителят на Рубин 08 Илиян Личев не бе открит за коментар.

0
0
Други новини
7 Коментара
 1. Колчо каза

  Защо не проверите госпожата и нейни близки колко имоти придобиха в землището около Благоевград?

  0

  0
 2. Колега каза

  Е по актуална снимка на Китанов наемаше ли?

  0

  0
 3. Джумалия каза

  Що бе,може да е реститутка,може,ама надали ли!

  0

  0
 4. Поземлена комисия каза

  Да бе, да,реститутка от петричко☺☺☺

  0

  0
 5. Общинар каза

  Нещо не ми се връзва,на сесия ли е госпожата или на модно ревю?

  0

  0
 6. Колега каза

  Абе сеир да става…

  0

  0
 7. Ильо Илиев каза

  Кучето си лае, а кервана си върви! И замърсяването на Благоевград си върви с нормални темпове.
  Само си лаем, а няма доказателства, снимки, клипове, статистика, колко са болните в града, какво
  следва от пушека на ТЕЦ РУБИН и тогава да се провери, колко данъци плаща РУБИН и дали са
  достатъчни за лекуване на заболелите от замърсяването граждани?

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!