/ Аудио/ Благоевградчанката Б. Георгиева пропищя: Терасата ми протече след санирането

0 2 673

Благоевградчанката Биляна Георгиева се оплака от некачественото саниране на блока и в жк „Еленово“. Жената живее на последния 8-ми етаж в Блок 19 вх. „А“ .Според нея, работниците от фирмата „Стиво Х“ не си свършили качествено работата при санирането и терасата и протекла.
„ Преди един месец се обадих на техника Иво и казах,че терасата ми тече и хартията на покрива се е разлепила.Обещаха като се стопли времето да го поправят,а санирането го правиха през зимата.Съсипаха всичко.Аз им казах,че саниране през зимата не се прави.
6 месеца ни санираха, съсипаха ни нервите!Не искам да си спомням за кошмара, който изживях.Тухлите си зидах сама,с електрожен ми съсипаха плочките.Допуснах строителите да влязат в апартамента ми и не ми се говори какво стана…“,коментира Биляна Георгиева.

Сега тя е забранила на дъщеря си да пуска строители в апартамента и да го отремонтират, докато тя отсъства.

„Обещаха, че заради сезона ще се постараят бързо да сложат дограма на терасата ми. Половината багаж събрах в стаите, но другата половина нямаше къде да прибера и остана отвън. „Бързането“ им се проточи повече от месец. Молих ги да побързат, защото терасата остана без покрив. Заваля дъжд и стаята към терасата са наводни. Говорих с няколко от техниците на останалите блокове, които се санират , и хората бяха категорични, че последните етажи се „затварят“ до 3-4 дни. А мен ме зарязаха.Най-сетне сложиха покрив, но той не бе плътно до стената и имаше навсякъде дупки. Вместо да ги замажат, слагаха директно хартия за изолация. За това протече. Като им го казвах, никой не реагира и нищо не прави, за да отстрани нередностите“,ядосва се жената.
Близки я посъветвали да пусне  отново жалба до общината в Благоевград.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!