Атентат: Килъри стреляха по известния бандит Саботана в Сандански!

0 1 948
0
0

Килъри са се опитали за убият известният бандит Димитър Саботанов – Саботана. Това научи ексклузивно БЛИЦ от свидетели на покушението. По думите им срещу Саботана са стреляли, но той е успял да се измъкне. Информацията бе потвърдена и от полицията в Благоевград.

„В 14. 55 часа са произведени няколко изстрела на ул. „Свобода” в Сандански по движещ се автомобил. Има само технически поражения, шофьорът е успял да се измъкне”, разкриха от полицията пред БЛИЦ. Саботана е известен с буйните си прояви и често се замесва в различни схватки.

През 2014 година преби мъж от Сандански толкова жестоко, че се наложи той да бъде приет в „Пирогов”, където лекари се бориха за живота му. През 2017 година преби лидера на Атака в Сандански Красимир Митрев. Същата година през септември Саботана стана жертва на атентат и бе наръган с нож на пет места в корема и гърдите, а лекари му направиха животоспасяваща операция.

Дни след нападението следва отмъщение. В Сандански се изсипва автомобил с мутри, които се придвижват до село Ново Делчево, където имат имоти известните братя Фараони. Единият от тях – Илко Фараона е сред основните врагове на Саботана. Смята се, че той е отговорен и за днешната стрелба.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!