Астропрогноза: Телци предстои Ви избор, Деви внимавайте с обещанията, Козирози ще откриете начин на решаване на проблемите!

0

Хороскоп за 10 май 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес реалността ще се превръща в мечти, а мечтите в реалност. Някак светът около Вас ще изглежда различен, на моменти неадекватен и мистичен. Може дори да добиете усещането, че сте герой от филм. И е наистина така, това е вашият собствен филм.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ден, в който или трябва да следвате нормите каквито са и да се включите с радост или да покажете своя личен протест към нещата, с които не сте съгласни. Малко трудни са изборите днес, но пък могат да бъдат и революционни.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес ще се опитвате да поемате отговорности, излизащи извън границите на собственото Ви аз. Разбира се за това се иска много смелост, но също така и е леко безразсъдно. Опитайте се да бъдете възрастни и разумни, премервайте рисковете.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Ще имате нужда да отидете в пространството на чистата мисъл, за да се почувствате в безопасност. Това е прекрасно и едва ли бихте изгубили и практичния си усет. Единственият капан е да възприемате нещата прекалено едностранчиво и да задълбаете в ментални модели.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Колкото и мили да се опитвате да бъдете днес, сякаш все ще се намира някой, който да ви извади извън кожата. Потърсете причината в себе си. Оказва се, че ние сме причината за нещата, които се случват в нашия собствен свят.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Неможе да се каже, че си взаимодействате с другите хора по погрешка. В повечето случаи това е емоционален избор. И все пак внимавайте с обещанията, които давате, защото не всички е лесно да бъдат изпълнени.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес подредбата на нещата и ангажиментите ще е особено важна за Вас. Време е обаче да се замислите за едно друго качество на нещата – ефективността. Ред или ефективност? Най-добре и двете и Вие добре може да го организирате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес ще трябва да намерите баланса между умереността и риска. Задача доста сложна за човек като Вас, който обича предварително да е наясно какво предстои и да има строен рафик в главата си. Може би това дори ще повиши тревожността си, което определено не е добър знак. Оставете нещата на мъдростта на вселената и просто се радвайте като деца.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес ще търсите красивите неща, защото те ще Ви дават усещане за сигурност и защитеност. И дори нещо да е фалшиво, щом е красиво, ще е ОК за Вас. Дали е добре или не, това зависи от вътрешното Ви чувство за честност. Винаги правим нещата, за да намерим онова сигурното и спокойното, което носим от деството и е някъде дълбоко скрито.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Вашата лична война ще бъде с обществото във вида, в който е. Някакви дълбоки бунтарски чувства се събуждат у вас. На първо време повече ще говорите, ще агитирате, ще търсите, ще ‘озъбвате’. Важното е, че показвате проблемите, може би ще се открие и подходящият начин за тяхното решаване.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Днес ще имате нужда да усещате удоволствието от допира, от храната, от красивите неща. Това е, което ще Ви нахрани повече от самата материална стойност на нещата. Хубаво е, ако успеете и да го споделите, тогава удоволствието ще е по-голямо.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще сте много чувствителни към всички неща, които се случват около вас, сякаш ще ги улавяте по необясним начин. Добре е да отделите време да се изчистите от всички наслоени емоции. Опитайте да овладявате чувствата си. Водните процедури или един прост душ със сол, ще Ви помогнат да възстановите баланса си.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!