Астропрогноза: Телци не се бъркайте в политиката, Деви внимавайте с емоциите, Риби облечете се добре!

0

Хороскоп за 06 октомври 2018

Ще Ви е добре да сте ангажирани. Най-приятно ще Ви е да работите заедно с някого, в група ще се чувствате много по-сигурни, е може малко да се изненадате от някои неща, но като цяло положителното ще е повече.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Много отговорности имате и доста неща за вършене, но пък резултатът наистина ще си струва. Подходящ ден за разговори “на високо равнище”. Не е добре за вас да се забърквате в политиката, но пък ако се налага – действайте професионално.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Ще действате мащабно и ще правите големи планове, все пак не губете чувството си реализъм. Добре се справяте с финансовите въпроси, продължавайте по същия начин, не “изхвърляйте” нестандартните идеи, те може да се окажат най-печеливши.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес няма да ви е лесно да убедите хората в правотата си. Не си струва и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно. А правотата ще ви признаят впоследствие.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес е добре да прекарате повече време у дома си, стига да можете, имате нужда от малко спокойствие и време за размисъл.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Склонни сте да се вслушвате главно в емоциите си, а това не винаги е здравословно. Ще водите много разговори, ще ви се иска да споделите повече лични неща. Не си разпилявайте времето, бъдете по-организирани.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще ви вълнуват доста прозаични неща, но въпреки това твърде важни. За кой ли път ще установите, парите все не достигат, за да си купите всичко, което искате. Не се потискайте от такива неща, нищо чудно да получите отнякъде допълнително.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес ще се чувствате енергични и готови да свършите много работа, независимо от пречките, които ще се появят. Спазвайте правилата, за да не съжалявате после, че сте си изгубили времето в напразна съпротива.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Малко разсеяни започвате новата седмица. Мислите ще ви носят някъде далеч, но определено не и в работата. Труден ден за работа, гледайте да не направите някой гаф.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес е хубаво да направите малка равносметка и да видите с какво разполагате. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре, юе Ви трябват.
Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Ще сте много самоуверени и готови да рискувате. Имайте предвид, че ще останете изненадани от доста неща, особено ако работите с група хора. Добър момент да споделите чувствата си към любимия човек.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Малко разсеяни ще сте днес, затова не предприемайте сериозни неща. Записвайте си какво имате да правите, защото много вероятно е да пропуснете нещо. И се обличайте добре, лесно може да се разболеете.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!