Астропрогноза: Телци, избухливи сте, Лъвове не бъдете егоистични, Водолеи отдайте се на поривите си!

0 2 442
0
0

Хороскоп за 10 юли 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Денят не лош за вас. Следвайки поривите си може да пръснете повече пари, отколкото можете да си позволите. Бъдете по-пестеливи.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
През този ден ще реагирате доста емоционално на всичко, което ви се случва. Ще сте лесно възбудими и в резултат на това избухливи. Внимавайте в приказките, защото лесно могат д аги използват срещу вас.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Денят ще ви предложи множество възможности и трябва много да внимавате, за да не пропуснете нещо важно. Не се залавяйте с допълнителни занимания, защото дори и за основните няма да имате време.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
От днес започва един период на разширяване за вас. Внимавайте само да не е във физическата сфера, по-добре използвайте тенденциите, за да разширите банковата си сметка, но най-вече познанията си.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Денят не е никак лош, само че не бива да действате егоистично. Внимавайте при контакти с електричество, нали знаете за минутата невнимание.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Идеален момент да си изясните отношенията с околните, но не тръгвайте агресивно, опитайте първо с блага дума. Ще се чувствате доста натоварени емоционално, така че вземете мерки за разтоварване – ако не намерите хамали, опитайте с някои прости физически упражнения.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Един доста добър ден за вас, в който лесно ще приключите с недовършените неща от предишните дни. Денят е подходящ за планиране на пътувания и дори за тръгване на път.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Успешен може да е този ден за вас ако се държите естествено и не пришпорвате прекалено събитията. Може да ви споходят мисли за лятна отпуска, но за момента не бързайте да ги реализирате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Денят ви предлага добри шансове за изява, но ще трябва да се потрудите малко повечко, за да ги реализирате. Ако се налага да се занимавате с деца, то днес това ще ви се отдава по-лесно от друг път.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Ден за най-вече за труд. Добър момент да се занимаете и със счетоводство. Ако ви се налага да коригирате или поправете каквото и да било, сега е моментът да го направите.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)
Днес ще се чувствате доста романтично и дано не сте на работа, за да можете да се отдадете на поривите си. Дори вие трудно ще успявате да сдържате чувствата си и внимавайте да не ви ръководят и в службата.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Висенете зад екрана на компютъра може би е добра алтернатива за този ден.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!