Астропрогноза: Телци днес е вашият ден, Везни гледайте философски на нещата

0 926

Хороскоп за 13 ноември 2017

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Спрете малко и се вгледайте в себе си. Дали не бързате толкова, защото ви е страх да останете насаме с мислите си? Може би трябва да се изправите лице в лице със себе си.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Понеделник не ви е от най-любимите дни, но няма как да избягате, така че-приемете го, може пък да ви олекне. Ако сте концентрирани и целенасочени, днес е вашият ден. Бъдете като децата, правете нещата като игра.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Малко трудно ще ви е днес да излезете от вкъщи, а се налага, вече е понеделник. Направете малко усилие, щом веднъж излезете и ви лъхне хладният въздух, вече нищо няма да може да спре ентусиазма ви.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Изведнъж ще се появят куп неща, които трябва да свършите. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената ви нерешителност ви пречи. Нали знаете, че правите най-доброто за момента, тогава защо се тормозите?

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете готови да изслушате проблемите на другите и да им съчувствате. Само не приемайте всичко навътре, че тогава става опасно.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Грижите за материалното отново ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, днес трябва да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Ще налитате на спорове днес и как иначе, като не успявате да се настроитекъм простичкия факт, че е понеделник. На вас ви е нужда специална плавно настройваща се седмица, за да се чувствате комфортно. В крайна сметка да му мислят тези около вас, вие и без друго настройвате света според собствения си ритъм.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес е хубаво да отделите време, за да си изясните отношенията с хората около вас. Вие наистина виждате нещата от всички гледни точки, но май имате нужда от повече решителност, за да решите какво да направите.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ден, в който вие ще трябва да поддържате настроението на ниво. Винаги има начин да направите нещата добре ,като не се притеснявате и не търсите идеалните варианти. Нали знаете, щом още сте живи, значи има какво още да учите.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Доста нестандартен ще ви се стори днешният ден, но пък забавен. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но този път околните ще ви приемат по-благосклонно. Все пак проявявайте повече такт.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!