Астропрогноза: Телец – работа и много силни вълнения у дома, Водолей – ще намерите спокойствие и сигурност в любовта

0

Хороскоп за 04 ноември 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес задължително правете нещата с предварителна подготовка. Въпреки че сте прекрасни импровизатори, не разчитайте на това, проверете всичко предварително. Важно е да имате отговори на всички въпроси, за които сте се сетили, тогава и за допълните ще намерите решение.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Работа и много силни вълнения у дома. Опитайте да работите според зададената схема, според зададените правила и следвайки йерархията. Май наистина предстои сериозно изпитание за способността ви да се подчините и да следвате. И именно това е началото на вътрешната трансформация.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Усещане за нещо ново, зараждащо се, различно и движещо се. Комуникацията с околните – формална. Движението – мащабно и търсещо. Това е характеристиката на днешния ви ден. Опитайте се да сте по-грижливи към новото начало, подкрепяйте новите идеи, дайте им време да порастат и да узреят, не ги пришпорвайте.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Движение и сила – ново начало със силата на вчерашните постижения – двигателят на днешния ден. Вие имате енергия планини да преместите само ви трябва мотивация. Оставете да ви водят добрите намерения и желанието да направите всичко по най-добрия начин, тогава ще привличате именно такива партньори. А без тях определено ще ви трябва доста време, за да се справите. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Най-големият ви ресурс днес – способността да чувствате нещата, да придобиватевиждате цялата картина наведнъж. Най-големият ви талант днес – способността да да интегрирате своите умения. Най-голямото ви предизвикателството – да действате. Можете толкова много, просто го изразете.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Трябва да се учите да действате, използвайки по най-добрия възможен начин общата енергия. Да изграждате ситуации, печеливши и за двете страни. Най-важното днес е да бъдете фокусирани.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

По-често човекът срещу вас ще ви се струва повече враг, отколкото приятел. Всъщност именно хората, с които ще се сблъскате са вашият коректив, вашето допълнение. Бъдете благодарни, че има кой да ви даде обратна връзка. Днес важното е да имате широк поглед към нещата около вас и особено към основното си занимание.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Интересен седмица ви чака и този ден сякаш ще е доста показателен. Влагайте енергия в нещата, които са истински значими. Бъдете концентрирани, защото конкурентите ви действат доста активно. Имайте воля за борба и движение напред.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Партньорите ви дават консервативния поглед, любимите ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. А може би има начин да комбинирате и двете гелдни точки в един поглед – вашият собствен!

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. Ще се чувствате малко по-напрегнати от обикновено, но пък не е ли това вътрешното огънче, което ви кара да вървите напред?

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Усещане за сила, усещане за ред, за традиция и движение в правилната посока. Приятелите ще ви провокират по различни начини, което може сериозно да разклати вътрешната ви увереност, а това определено би станало проблем. Подходете с вяра и разбиране, с готовност за разрешаване на създалите се конфликти, тогава ще получите и положителна реакция в замяна. Всичко е във вашето отношение, променете го!

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!