Астропрогноза: Телец – почистете жилището си, Лъв – чудесен ден за пътуване

0

Хороскоп за 09 март 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ако сте домакиня, почистването и оправянето на къщата са просто задължителни днес. Дори и да сте освободени от тези досадни грижи, все ще се намери с какво да ви натоварят, така че да ви ангажират свободния ден, но вие не се давайте лесно.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Първата половина на деня използвайте за почистване и слагане на ред в жилището и след това вече се посветете на любимия си човек (доколкото това ви е по силите). Не се опитвайте да се наложите на всяка цена, отстъпете на другия правото да вземе решение.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Може би ще ви се наложи да си занесете част от служебната работа вкъщи или ще предпочетете да отидете до офиса. Във всички случаи ще голяма част от времето ви ще е ангажирано със сериозни неща. Намерете все пак няколко часа да си починете.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но главното авантюристично настроени. Позволете си едно малко удоволствие, направете това, което все отлагате. Ако не сте дотам творчески настроени, просто обърнете по-голямо внимание на децата си, те ще ви подскажат някоя идея.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Чудесен ден за пътувания, излети и най-вече за авантюри. Днес ще сте много приятна компания, само не навлизайте в сферата на политиката, че тогава може да влошите диалога.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес може да сте в малко мрачно настроение и да обвинявате целия свят за неудачите, които ви се случват. По-добре се разходете малко навън и се само анализирайте, може би сте пропуснали да отчетете някоя от вашите грешки.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Сутринта околните ще се опитват да ви се измъкнат, за да не ги организирате да правят нещо не толкова приятно. Следобеда, обаче ще ви поотмине това настроение и вече ще сте доста приятна компания за маса.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Идеален ден за спортни занимания и срещи с приятели. Днес може да ви хрумнат най-гениалните идеи, така че винаги си носете нещо за писане под ръка. За сериозни действия едва ли ще имате желание.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Сигурно ще ви се наложи да станете по-рано от нормалното в почивен ден и до обяд едва ли ще подвиете крак. Втората част от деня, обаче посветете на себе си и на близките си, защото както се пее в една песен “всеки обича събота вечер”.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днешният ден можете да разделите на две – първата половина за семейството и задълженията и втората за нещата, които обичате. Следобеда е идеален за срещи с приятели, дори можете да вземете някое превозно средство и да се отправите до някое близко, но приятно местенце.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Бихте могли да си прекарате един доста приятен ден, особено ако не го започнете с ранно ставане. Инициативата трябва да е във вашите ръце относно вечерните занимания.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете прекалено мнителни и не подозирайте всички околни в смъртни грехове. По-добре изхвърлете черните мисли и мрачното настроение и се порадвайте на красивите неща от живота.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!