Астропрогноза: Телец – отделите внимание на любимия човек, Везни – не се тормозете с парични проблеми

0

Хороскоп за 10 март 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Подходящ ден да се погрижите за външния си вид, малко козметични процедури ще ви се отразят добре. Отделете повече време за физически движения по възможност на открито. Не прекалявайте с яденето.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Добре е да отделите повече внимание на любимия си човек. Поинтересувайте се и от неговото отношение към нещата, не се дръжте авторитарно или пък агресивно. Можете да си позволите да бъдете по-мили.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Това, че сте отговорни и съвестни на моменти ви коства свободното време. Всъщност вие си знаете за какво го правите. Днес, обаче срещите с приятели могат да имат и добър ефект върху професионалното ви развитие.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес е чудесно време за развлечения срещи с хора, посещения на кина, театри, изложби. Е, всичко наведнъж няма да можете да направите, но поне желание няма да ви липсва.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ако не се чувствате лениви, по-добре приемете предизвикателствата, които ви отправят. Приключенският дух днес ще ви съпътства, дори някои екстремни ситуации не биха ви стреснали, ще ви изкушава желанието да направите нещо щуро.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Не мислете, че сте жертва на злонамерени действия, просто днес не сте на кеф. Случва се от време-навреме човек да има периоди на спад, в момента вие сте в такава ситуация. Опитайте да останете сами, така ще релаксирате най-добре.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Не се тормозете и в неделния ден с парични проблеми, това няма да ви помогне да ги разрешите. Добър момент да помислите за фигурата си, не прекалявайте с яденото, просто защото ви е криво.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Не бързайте повече, отколкото е необходимо, че може да пропуснете нещо. Най-леко ще ви е на душата, ако се посветите на любимите си занимания и хора, а освен това ще сте с усещането за един добре прекаран ден.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Семейството и грижите за дома сякаш нямат свършване. Не, че на вас това ви тежи, но имате нужда и от малко разнообразие. Така и така сте си у дома, бъдете готови да посрещате гости

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес ще ви се иска да свършите толкова много неща и да се видите с толкова хора, че сигурно ще помолите да го удължат с няколко часа. Едно пътуване извън града ще ви подейства освежаващо, не го пропускайте.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес е вашият ден да покажете колко сте мили и чаровни. Ще ви се наложи да свършите някои спешни неща, но те едва ли ще ви попречат да си прекарате времето с приятна компания, всъщност няма да ви затрудни да съчетаете полезното с приятното.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес ще имате желание да се справите с всички ненужни неща, натрупани из дома ви. Освободете място за новите енергии на пролетта. А между временно не бъдете прекалено заядливи с хората около вас, не винаги и вие сте перфектни.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!