Астропрогноза: Телец – много задачи имате днес, Рак – ще търсите истината

0

Хороскоп за 12 февруари 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Днес ще трябва да обсъдите някои делови въпроси, свързани с хората, с които пряко работите. Изслушайте и тяхната гледна точка, преди да си съставите мнение. Гледайте да не влизате в спорове, безполезни са.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Важно е днес да сте максимално съсредоточени. Изпратете емоциите в най-забутания ъгъл на съзнанието иначе рискувате да провалят всичките ви планове. Вземете мерки, докато не е станало късно.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Ще търсите истината и това ще ви е направо идея фикс. Тук трябва да спрете и да се замислите какво точно е истината и дали в крайна сметка всеки няма своя собствена истина. Айнщайн наистина е бил гениален, откривайки относителността.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Не бързайте да слагате етикет на днешния ден. Може да има славата на фатален, но пък носи сериозен потенциал, особено ако знаете какво искате и къде се намира то.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Склонни сте повече да говорите и да се занимавате със странични неща, отколкото да обърнете истинско внимание на партньора си. Поне днес нарушете тази тенденция, защото май връзката ви започва да се пропуква.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Достатъчно смели и решителни сте да постигнете целите си. Способни сте да накарате другите да ви повярват и да ви последват дори. Просто действайте, не губете инерция в празни приказки.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Още не е настпил активният момент да действате. Засега просто наблюдавайте и анализирайте фактите. Изводите ще можете да си направите съвсем скоро.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Насочили сте цялата си енергия, за да спечелите допълнително средства – парични или други. Мислете мащабно, не се оставяйте нечии общо взето логични думи, да ви заблудят.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Ще се чувствате най-удобно на място, където царят хармония и красота. Няма да е лесно да го откриете, но нищо не ви пречи да го създадете сами. Така поне със сигурност ще получите каквото искате.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Действията ви ще са доста странни и хаотични. Дано имате някакъв план, че по този начин нищо няма да постигнете. Поне събирайте информацията, която идва при вас по най-невероятни начини.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Ще се наложи да говорите много повече от обикновено. Ще се окажете в центъра на няколко информационни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма измъкване. Май ще трябва да се научите да казвате НЕ.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!