Астропрогноза: Стрелци бъдете търпеливи, Риби време ви е за купон

0

Хороскоп за 10 февруари 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април) Днес ще се увеличи обаянието ви и магичното влияние върху околните, макар че ще сте леко напрегнати. Липсата на страх от провал е вече половината от успеха, така че – давайте смело.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май) Имате огромно желание да бъдете забелязани и оценени. В това разбира се няма нищо лошо, но не е нужно да се правите на палячовци, за да ви обърнат внимание и без друго сте достатъчно колоритни.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни) Ден на бурни страсти и опасности, които между впрочем сами ще предизвиквате. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе лоша шега.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли) За да затвърдите обществения си статус и да получите признание за заслугите ви е нужен най-вече повечко жизнен опит. Затова не се дразнете, ако не ви оценят подобаващо, трябва още да поживеете.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август) Днес за вас е важно да бъдете полезни за другите. Какво ви дава това – вътрешно удовлетворение или просто бягате от собствените си задължения?

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември) Днешният ден е подходящ за приключване на дела, които до вчера ви изглеждаха невъзможни. Самочувствието ви е на ниво, а какво повече му трябва на човек, за да се чувства добре

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври) Мащабните планове са едно, а детайлното им изпълнение нещо съвсем различно. Днес ще усетите на свой гръб това противоречие и най-трудното – ще трябва да го примирите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември) Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате твърде необмислени рискове във всички направления. Нищо чудно да се забъркате и в някои публичен скандал. Така поне няма начин да останете незабелязани.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември) Нетипична за вас нерешителност ще ви спаси от глупава грешка. Все пак не бива да губите увереността си, само защото гласът на разума ви кара да не предприемате активни действия. Просто бъдете търпеливи.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари) Имате доста енергия и сте склони да си поставяте неизпълними задачи. Малко се надценявате, къде остана трезвата ви преценка за нещата. А и нужно ли е да свършите всичко точно днес и сега?

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари) Не е от леките дни. Желанието да се впишете в дадена обстановка определено няма да се осъществи. Ще се наложи да се доказвате, но в никакъв случай не се отказвайте – борете се докрай.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март) Най-сетне сте готови да поемете глътка свеж въздух и да се повеселите като всички хора. Днес е ден, в който може да мислите за плановете си, но най-вече е добре да се позабавлявате и да бъдете сред приятели.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!