Астропрогноза: Стрелец – сериозно разминаване между думите и делата, Близнаци – трудно ще намерите спокойствие

0 1 049
0
0

Хороскоп за 11 февруари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Може би най-сетне ще си позволите да празнувате, след всички тези напрегнати дни през изминалата седмица. Днес при всички случи не е желателно да похващате домакинска работа, дори само защото се нуждаете от почивка.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, добре, че е неделя, та да обмислите стратегията си за по нататък.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Трудно ще намерите спокойствие, все нещо ще ви гризе отвътре. Добре е поне да минете да запалите свещ в някой храм. Това поне ще ви накара да се замислите върху други измерения на живота и ще ви разсее напрежението.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Хубав момент да си изясните отношенията с хората около вас. Опитайте се да бъдете обективни и да не отправяте лични нападки, което означава – да се поставите на мястото на другия, а това хич не е проста работа.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

За ваше съжаление до голяма степен сте зависими от желанията на половинката си или на децата (ако ги имате естествено). Ще трябва да се примирите. Утешителното е, че ще получите един нематериален израз на тяхното почитание, което все пак е нещо сериозно.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Не се разочаровайте от приятелите си само защото не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате добри финансови постъпления, а това ще подобри настроението ви.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще ви е трудно да разрешите дори и най-простичките въпроси, прекалено много разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на общественото мнение и да направите нещо съвсем елементарно. Погледнете нещата от друг ъгъл.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес най-сетне ще ви просветне и ще почувствате прилив на сили, особено след вкусния обяд. На някои ще им се прииска да прекарат времето в сладки приказки с непознати по Интернет, внимавайте какви ги говорите, като нищо може да замаете главата на невинен човечец.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, добре, че е неделя, та да обмислите стратегията си за по нататък.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес може да станете предмет на подигравки, въпреки че това не означава, че правите нещата неправилно. Бог е с вас, пък околните нека си се шегуват колкото си искат, то си е за тяхна сметка.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си през март, макар и само мислени.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!