Астропрогноза: Скорпион- избухливи сте, Лъв-имате нужда от промени

0 2 275
0
0

Хороскоп за 08 юли 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Денят е емоционално обременен. Не се поддавайте на чувството си за вина, а действайте решително. Бъдете внимателни в изказванията си. Не поемайте ненужни отговорности само заради нечий интерес.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Денят е малко сложен в емоционално отношение. Ще се наложи да си изяснявате някои взаимоотношения и ще трябва да направите известни компромиси. Внимавайте какво говорите, за да не съжалявате по-късно.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Най-голямата опасност днес е да прибързвате, а определено няма да имате търпение, за да правите нещата докрай. Намерете средния път – не се занимавайте със супер важни неща, разчитайте на рутината си. Използвайте този ден предимно за разговори.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес лесно ще пилеете пари, но затова пък ще намерите приятели и поддръжници, дори може и спонсор да откриете. Важното е обмен да има от всякакъв род – на идеи, мисли, пари.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Имате огромна нужда от промени и общуване. Внимавайте да не ви мине целия ден в забавни разговори с приятели и после да се чудите как така нищо не сте успели да свършите. Спазвайте предварителния си план, поне в общи линии.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Околните силно ще ви дразнят, а май причината е във вас самите. Опитайте да сте малко по-сериозни, не се шегувайте с всичко и всички. Забравете критиките и поученията поне за момент.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще се чувствате, меко казано, напрегнати. При това могат да се обадят някои стари болежки. Денят е много подходящ за започване на очистителни процедури, това би намалило градуса на страстите ви.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Малко нервни и лесно избухливи ще сте днес. Ако сте от малцината спокойни Скорпиони, може и да получите някой дългоочакван подарък от съдбата. При всички положения не пренебрегвайте вдъхновението, което се пробужда у вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Този ден не е от най-леките, ще се наложи да преодолявате себе си доста пъти. Бъдете внимателни в действията и изказванията си, особено пред по-възрастни хора.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Може би вие сте единствените, за които този ден ще предостави благоприятни възможности или просто ще успеете да трансформирате ситуациите.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес ще трябва да действате по-бързо от обичайното, ако искате да свършите повече неща. Не се впускайте в много дейности едновременно, има опасност нищо да не доведете докрай.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, но като цяло ще успеете да постигнете своето.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!