Астропрогноза: Риби – помечтайте си, Стрелец – започнете очистителна диета

0 729

Хороскоп за 03 декември 2017

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Няма нужда да демонстрирате недостатъците си като преимущества, това само ще Ви навреди. Въздържайте се от критики днес, особено към онези, които не го заслужават. Бъдете малко по-дипломатични все пак.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Променливо ще е настроението ви днес и леко капризно, някак необичайно за вас. Трудно ще започвате нови неща, макар да ви се иска и всяко нещо, различно от това, което ви е познато, ще ви стресира. Може би няма нужда да бързате, следвайте собственото си темпо, без чувство за вина.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Ден, в който трябва да си дадете сметка доколко изпълнявате обещанията си. Степента ви на влияние зависи в голяма степен и от този факт. Не го пренебрегвайте с лека ръка.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Малко по-емоционални от допустимото ще сте днес, а това няма да Ви помогне особено, най-вече в работата. Опитайте се да сте по-сдържани и да не прекарвате всичко през призмата на собствените си чувства.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

По-добре се опитайте да не привличате ненужно внимание върху себе си. По-важно е да направите онова, което сте си наумили, вместо да парадирате.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Недоразумeнията с околните днес ще Ви вгорчат деня. Май трябва да преразгледате ценностната си система и най-вече начина, по който се изразявате. Грешката не винаги е в околните, както се сещате.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Не забравяйте, че успехът Ви е в пряка зависимост от усилията, които полагате. Не се разсейвайте с празни приказки и дребнави заяждания, действайте по план, че време няма, ей я годината свършва.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Отношението Ви към околните е меко казано неприемливо, така че не се изненадвайте, ако се стигне до конфликти. Май понякога се налага да се правят и компромиси.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Хубав момент да започнете една очистителна диета преди празниците. Билковите отвари ще са Ви много полезни, но все пак прочетете преди това кое какво е и защо е, не започвайте на юруш.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Не се старайте днес да преизпълните задачите си. Това, което правите е повече от достатъчно и не остава незабелязано. Просто следвайте програмата си и правете каквото и както трябва, пък да става каквото ще.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ще трябва да свиквате със сложната роля на лидер. Хич не Ви е лесно, но няма начин. Можете да се справите, така че не се опитвайте да се измъкнете.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще Ви се иска да се откъснете от задълженията си и да си помечтаете на спокойствие. За жалост трудно ще Ви се отдаде да го направите, така че просто бъдете по-внимателни и се разсейвайте по-малко.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!