Астропрогноза: Рак-имали сте и по-добри дни, Дева-бъдете внимателни

0

Хороскоп за 09 юни 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес ще сте просто очарователни и трудно някой може нещо да ви откаже. Използвайте момента, за да получите подкрепа за идеите си. Засвидетелствайте почитта си към по-възрастните хора, скоро това ще ви е от полза.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес има сериозна опасност да сгрешите не само в преценките, но и в действията си. Не действайте като “коне с капаци”, вслушайте се в мнението на хората около вас.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

През този ден можете да проявите най-добрите си качества. Това няма да ви попречи да мрънкате и да се оплаквате, но нещата ще стават въпреки вас. Гледайте по-оптимистично на живота.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Имали сте и по-добри дни, но не можете да се оплачете. Най-големите ви грижи ще са свързани със семейството, но единствено там ще намерите топлина и съпричастност.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Благоприятен ден. Ще имате най-различни странни идеи, не ги пропускайте през съзнанието си. Срещите със стари приятели ще ви донесат много приятни емоции.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес бъдете внимателни дори с най-обикновените домакински уреди, не са изключени наранявания поради невнимание. Не бъдете прекалено неотстъпчиви, не е изключено да се заблуждавате.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще се чувствате просто окрилени и готови не само да пътешествате, но и да покорите света. Не се дразнете от по-мудните хора, те нямат вашия запас от енергия.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Другите могат да бъдат и награда и проклятие. Ден, който да си дадете сметка колко е важно правилното общуане и още повече очакванията един към друг. Сложете нещата по местта!

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес ще действате решително и смело независимо от мнението на хората около вас. Прекалената категоричност не винаги е най-доброто при едно действие, но пък ще успеете да постигнете целта си.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Многообещаващ ден на творческа изява. Най-големият ви враг днес са собствените ви мисли. Опитайте да ги сложите в ред или поне да ги направлявате.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Хубав ден ви очаква. Позволете си да се насладите на малките радости на живота. Любовта ще ви окрилява и ще ви да ви сили, дори може да ви посети някоя муза.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ден, в който може да се отдадете на мечтите си и нищо чудно някой от тях да станат реалност, само трябва малко повече да вярвате. Не се впечатлявайте от подигравателните приказки на разни незапознати с истинската природа на нещата личности.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!