Астропрогноза: Овни отворете място за новото, Лъвове добро развитие на любовните дела, Водолеи имате доста ангажименти!

0

Хороскоп за 14 март 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Стига да гледате по-философски на нещата, без да се вживявате емоционално във всяка подробност, бихте могли да имате един успешен ден. Днес е момент, в който можете без съжаление да се освободите от ненужни неща, отворете място за новото.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Определено ще сте изпълнение с ентусиазъм и желание за работа, дано успеете да ги приложите и на практика. Очаквайте добри новини, особено ако си комуникирате с чужбина. Не се нервирайте, ако връзката ви в Интернет е твърде бавна, не е само вашата.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
За вас денят не е многообещаващ, особено ако професията ви е публична. Бъдете по-сдържани в изказванията си и не търсете одобрение на всяка цена. Подривната група, която работи зад гърба ви си е свършила работата. Не се притеснявайте, ако сте прави неминуемо ще спечелите.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Доста противоречив и объркан може да се окаже днешният ден за вас. Не забравяйте обещанията си и се опитайте да сте максимално точни на срещите си. Днес е моментът да уреждате разни юридически въпроси, особено ако са свързани с имоти.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Доста добър ден за светски изяви. Днес спокойно можете да правите грандиозни планове и да разчитате на успех. Най-добре, обаче се развиват любовните ви дела, не се разсейвайте, а действайте, за да изковете “желязото, докато е горещо”.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес ще трябва да решите някои неотложни финансови въпроси, само не взимайте пари на заем, трудно ще ги върнете. Потърсете нестандартен начин да се измъкнете от ситуацията.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Днес е по-скоро ден за вглеждане в себе си и самоанализ, отколкото за много активни действия. Е, неотложните семейни дела ще трябва да разрешите по някакъв начин, дано само да не е юридически, защото днес не е подходящ момент за това.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Дали денят ще е успешен зависи изцяло от вас и желанието ви за работа. Не се разсейвайте, обсъждайки чуждите проблеми, имате си достатъчно свои. Най-сериозни проблеми може да възникнат с началството, не се опитвайте на всяка цена да прокарате собствената си позиция, може само да пострадате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Ден като всички други. Работата и ежедневните грижи ще ви глътнат по-голямата част от свободното време, хубавото е, че поне ще има някакъв резултат от това. Внимавайте с домакинските уреди и особено с режещите инструменти.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Един ден, в който наистина можете да блеснете в цялото си великолепие. Използвайте го, за да представите себе си или това, което произвеждате. Дори рискованите действия могат да се окажат успешни. Само не бива да се разпилявате между многото неща, които искате да направите.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Дано си имате бързоходни обувки или поне помощници, защото днес ще имате доста ангажименти. Не си изключвайте телефона, защото звъни повече от обикновено, може би точно днес ще получите много изгодно предложение.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Един ден с доста сериозни и отговорни задачи. Не приемайте нещата прекалено емоционално, защото накрая на деня може да се почувствате напълно изчерпани. Не забравяйте да предупредите в къщи да не ви безпокоят с ежедневни проблеми.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!