Астропрогноза: Овен – чувствате отпаднали и недоспали, Рак – ден за творчество и забава

0

Хороскоп за 10 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Може да се чувствате отпаднали и недоспали, май ви обзема пролетна умора или чисто и просто сте се преуморили. Не прибягвайте до лекарства, просто приемайте повече витамини. И най-важното – разхождайте се.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ако успеете до обяд да отхвърлите по-неотложните задачи, вечерта бихте могли да посветите на желания човек. Постарайте се, обаче да не намесвате служебните си проблеми в личните разговори, само ще развалите доброто впечатление.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

За вас днешният ден е свързан основно с работа. Трябва да приключите тази седмица, за да нямате “домашно” за почивните дни. Добре е да продължите с профилактичните мерки за здравето, защото все още сте доста уязвими.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес е по-скоро ден за творчество и забави, но не забравяйте и преките си задължения. Може да ви домързява малко повече от обикновено, гледайте обаче да не е много очебийно. Заниманията с деца ще ви доставят радост и удоволствие.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днешният ден се очертава доста динамичен, но и много нервен. Мерете си думите и не действайте прибързано. Опитайте да не отнасяте напрежението у дома си. Не е желателно да участвате в масови прояви.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Множество неща ще трябва да организирате днес, но това ще ви достави удоволствие. Освен това ще имате повод да се чуете с хора, с които отдавна не сте контактували. Очаквайте ненадейни гости вечерта (ако успеете да се приберете навреме).

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Ще се занимавате основно с уреждане на разни сметки и пазаруване. Бихте могли да поспортувате, ще се почувствате по-добре. Не се палете ненужно от служебните проблеми, няма да можете да се представите блестящо на срещата си вечерта.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Вземете мерки да запазите психическото си равновесие. Не влизайте в безсмислени и изтощителни спорове и не се включвайте в големи групи от хора.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Малко тягостно ще протече днешният ден за вас, освен ако не сте безнадеждни оптимисти или не забелязвате какво става около вас. Потвърдете уговорките, които имате, за да не чакате напразно в неправилния час и на грешното място.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Общо взето ще ви спори, макар че ще ви е малко трудно да се справите с всички налудничави хора около вас. Приятелските срещи за предпочитане пред вечерта пред телевизора, но бъдете готови да изтърпите и малко оплаквания.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Идеален ден за спортни занимания и срещи с приятели. Днес може да ви хрумнат най-гениалните идеи, така че винаги си носете нещо за писане под ръка. За сериозни действия едва ли ще имате желание.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Един сравнително успешен ден, ако се занимавате с търговска дейност или предлагате лек за засегнати от пълнолуние. Най-добре обърнете внимание на кореспонденцията си и се уверете, че вие сте единствения й читател.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!