Астропрогноза: Овен – приятен и активен ден, Везни – овладейте се…

0 1 429

Хороскоп за 04 декември 2017

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Приятен ден за вас, активен, бърз, скоротечен. Днес грешки могат да се случат заради прибързване. Не е моментът да вземане на кардинални решения.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ден за грижа и внимание към финансовите въпроси. Търсете нови поприща и не, защото е модерно, а защото това ще ви влее нови сили.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Нещо вдъхновяващо за този ден ви е нужно. Можете да го потърсите някъде навътре в себе си, сгушено като малко птиче. Дайте му шанс да полети.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Един ден, в който да пуснете контрола и да оставите интуицията да ви води. Няма да е лесно, нито бързо, но пък ще освободите толкова много излишни тревоги.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Трябва да се потрудите повече,за да бъдете себе си.В стремежа си да ви харесат, забравяте кои сте и следвате чужди правила. Време е да си създадете свои.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ще се почувствате необяснимо свободни и окрилени. Ден за пътувания и приключения. Дайте простор на душата си, а тя ще ви снабди с криле.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Лесно ще губите самообладание заради дреболии, а точно днес не ви е нужно. Овладейте се, поне това го можете до съвършенство. Удобен момент за приключване на дейности, проточили се твърде дълго.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Кой е значимият друг за вас? Основен въпрос, на който, кой знае защо, точно днес имате нужда да отговорите. Е, да, светът не се върти около вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Заедност е вашата дума за днес. Важно ще ви е да намерите сродни души и хора, с които споделяте обща кауза. Ще ви вълнуват общочовешки въпроси. Ден за големи мисии, решаващи бъдещето.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това само ще провали денят ви. Има толкова прекрасни неща, заради които си струва да живее човек. А защо не направите един списък с положителните си качества?

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Може би прекалено много форсирате събитията. Най-напред това повишава съпротивлението, а освен това могат да ви сметнат за натегачи. Бъдете по-умерени.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще сте много любвеобилни и очарователни, но това в един момент може да бъде разтълкуване погрешно от околните. Не се впускайте в дълги обяснения, но и не изпадайте в терзания. Просто оставете нещата на собствения им ход.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!