Астропрогноза: Ново начало за Девите и Раците, напрежение около Стрелците

0

Хороскоп за 01 ноември 2017
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Взаимодействието ви с другите може да доведе до доста спорове и вътрешни драми. Може би е нужно да слушате повече и да говорите по-малко. Или просто да не се опитвате да доказвате правотата си по всички възможни начини. Дълбоки въпроси предстои да решите този месец.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Светът ви предоставя себе си да го подредите точно днес. Възможности да проявите таланта си има много, така че защо ви е да мърморите или да се оплаквате. Освен това ноември е преинтересен с всички новини, които ви донася.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Сигурността преди всичко! Тя е нещо, с което не бива да се правят компромиси, нали така? Много неща може да ви обърка Скорпиона, но днес изненадите и радостите ще са повечко, дори и пообъркани. Усмивки 🙂
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Вашият месец с вашите си драми. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Използвайте момента да се отърсите от миналото, нали вече е минало.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Пъргаво, подвижно, весело, оптимистично е вашето ноемврийско начало. Месецът, който носи очакване и надежда за вас. Денят малко объркан и закачлив, но времето в душата ви винаги приятно.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

1-ви е, отново ден за ново начало. Пребройте талантите и постиженията си, потупайте се сами по рамото. Наистина имате с какво да се похвалите, а съвършенството предстои.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Хубав ден да се погрижите за външността си. Ще се появят нови сметки, но това не бива да ви разстройва. Вие винаги успявате да намерите баланса, ще се справите и този път, защото изобретателността ви е завидна.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Денят на Народните будители дали би могъл да ви събуди от илюзиите, в които сте се потопили? Начало е на нов месец, време е за равносметка, но и за нови начинания. Бъдете себе си без да се възгордявате от това.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Общност и споделяне са нещата, от които ще имате нужда днес, но някак доста нервно и напрегнато ще ви се получават. Нов месец започва, който за вас носи доза напрежение, но и нови възможности и нови хоризонти. Желанието да влезете в дълбочината на проблемите може да е много болезнено, но пък ще е изцеляващо и окриляващо.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Разбиране и споделяне ще търсите, но ще ги постигате по-трудно от очакваното. Затова пък наистина ще получите ценни проникновения. Ден за конкретни действия и резултати. Задължително спазвайте обещанията си. И приемете с усмивка изненадите, които ви нарушават предварителната програма.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Работа за промяна, това е посланието на днешния 1-ви ноември. Денят на будителите е напомняне да отворите очи и да погледнете по-навътре в себе си. Месец да се изясните пред себе си и да подредите приоритетите си.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Да контролирате своите чувства или тези на другите, това е въпросът. Така или иначе контролът навън може да е много по-труден и опасен, отколкото този навътре. С други думи – работете върху себе си по творчески начин, интересен месец ви чака.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!