Астропрогноза: Лъв – интересен ден, Телец – трябва да сте по-практични

0 681

Хороскоп за 07 януари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Хубав ден, ще имате на много хора да се обадите, а и да празнувате естествено. Подходящ ден за срещи и разговори, но не особено сериозни, но също и за събиране на информация и уреждане на някои дребни неща.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Трябва да сте по-практични и да не се занимавате с дреболии. Работа имате за вършене и то не малко, а и празници има за празнуване. Е, ще се справите, но гледайте да не е с цената на доброто ви настроение.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес нещата ще са под ваш контрол, но не бива да си позволявате много волности, а сигурно няма да имате и желание за това. Все пак отпуснете душата, празник е.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Малко отнесени сте днес, разсейвате се, не внимавате какво ви казват. Помечтайте, днес ви се е паднало, но все пак не забравяйте къде се намирате.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

И днешният ден се очертава като интересен и приятен. Ще можете да се видите с много при приятели и да споделите вълненията си. А освен това ще имате възможност да празнуватеееее.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес едно действие, замислено от вас, ще има доста неочакван резултат, който не бива да наричате неуспешен. Очаквайте изненади.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Склонни сте да поемате отговорността за случващото се върху себе си и напълно напразно. Позволете на другите да поделят с вас този тежък товар.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Времето е най-голямата ценност, а днес особено много. Затова се постарайте да го използвате максимално внимателно и пресметливо, особено сутринта.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес се опитайте да потиснете желанието си да се оплачете. В противен случай задължително ще се намери някой, който ще ви обясни, че за всичко сте виновни вие. Дори това да е истина, няма да ви подобри настроението.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес може случайно да проявите излишно любопитство свързано с наивно отношение към събитията. Уж сте сериозни, големи хора, ама днес какво ли ви става.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес ще сте способни да се справите с всяка ситуация колкото и екзотична да е. Но пък деня обещава да е спокоен и едва ли ще ви се наложи да проявявате способностите си.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

От един празник преминавате в друг. Днес е нещо като национален празник, дано не сте планирали твърде много неща за днес, освен празнуването, естествено.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!