Астропрогноза: Козирог – днес навсякъде ще сте желан гост, Стрелец – спомнете си приятелите

0 865
0
0

Хороскоп за 10 февруари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Проявили сте известна неакуратност и сега сте принудени да вложите цялото си старание, за да се справите с поставените пред вас задачи. Това е напълно възможно, макар и да не е лесно. Занапред бъдете по-внимателни като раздавате обещания.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Не е най-добрия ден, за да трошите мебелите, така че – вслушайте се в гласа на разума. Ако няма къде да вложите енергията си, ами идете на фитнес или се поразходете в парка.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Може и да не получите точно това, което сте искали, но поне сте на прав път. Ще се наложи да се потрудите още малко, за да направите нещата съвършени. И гледайте да не ви омръзва.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес може да се държите доста нервно и на моменти дори истерично. Ако ви предстои разговор на сериозна тема, в която не искате да намесвате и чувства, май ще е най-добре да го отложите.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Опитайте се да разберете какво точно трябва да направите днес. В противен случай всичко, с което се заемете ще се стопи като ланския сняг.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ще се опитате да разрешите противоречията, на които сте свидетел. Доста делово ще подхождате към всичко, но не пренебрегвайте чувствата си, те могат да ви бъдат верен ориентир за правилната посока, стига да им се доверите.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще се сблъскате с проблема за избора и то в такива мащаби, че може да получите пристъпи на депресия. Не се поддавайте, по-добре опитайте да оцените разнообразието.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Опитвате се да балансирате на върха на острието, но днес няма да има никаква необходимост да го правите. Изобщо днес ще е един спокоен и дори малко скучен ден.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Спомнете си приятелите. Може би увлечени в ежедневните си ангажименти забравяте дори да им се обадите. Днес нямате подобно оправдание. Потърсете ги, новините определено ще ви зарадват.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес навсякъде ще сте желан гост, защото на никой друг няма да му се отдаде така леко и изящно да разведри и най-унилото общество, както на вас. Но пък и на вас това занимание ще ви донесе удоволствие.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днешният ден посветете на малките радости в живота, без да напрягате много ума и мускулите си. Именно едно такова разпускащо прекарване на времето, ще ви зареди с нови сили.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес прекрасно ще ви се отдават дейности, които изискват не само прецизни, но и изящни решения. Какво пък, ако успеете да отделите повече време за това и не бързате като муле пред майка си, може наистина да постигнете зашеметителни резултати.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!