Астропрогноза: Козирог – бъдете оптимисти, Риби – ще имате късмет

0 1 300

Хороскоп за 07 декември 2017

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес нещата ще стават малко по-трудно и с цената на много нервна енергия от ваша страна. Не е нужно да действате по този убийствен начин, гледайте по-спокойно, нещата и без друго ще се наредят добре.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Сами се ограничавате в представите си. Влезли сте в един калъп и по никакъв начин не искате да се имъкнете от него, а светът Ви предлага толкова вълнуващи неща. Проявете повече въображение и смелост.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Имате вопиюща нужда от признание и днес много силно ще се вълнувате от мнението на околните. Не се ли превръщате в един сноб заради нуждата от нечие одобрение, защо забравихте да сте себе си?

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да ви се иска да Ви закачат много-много. Сериозните разговори ще ви отегчават и нормално е – трябва да изключвате отвреме-навреме.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ще се чувствате добре, защото ще получите вниманието и любовта на околните. Нещата ще се развиват според очакванията Ви, а това ще ви донесе удовлетворение. Бъдете искрени с хората около Вас.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Имате нужда от емоции и домашно пристанище. Днес определено ще Ви е трудно да останете сами, а и няма да го искате. Важното е да не виждате враг в човека срещу себе си, а да го приемете като свое огледало.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Ще сте очарователни и енергични, направо ще кипи животът във вас. Ако спрете да се правите на интересни, а бъдете самите себе си, наистина никой не би могъл да Ви устои.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес нещата ще се развиват доста добре, дори по-добре отколкото очаквате. Можете да разчитате на хората от вашия екип. Подходящ ден за подготвяне на планове и проекти.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Материалният успех за Вас ще е по-важен от всичко. Готови сте дори да рискувате принципите си в името на това да се докажете, но в крайна сметка сами решавате съвестта ли Ви е по-важна или друго.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес ще сте малко нервни. Отговорностите и задълженията ще Ви дойдат в повече. Е, нещата ще се развият добре, затова няма нужда да се подтискате предварително. Бъдете оптимисти, усмихвайте се и ще разсеете напрежението.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Изкушавате се да направите някоя гадничка изненада на близък човек или просто искате да си отмъстите някому. Нали знаете, че тези неща винаги се връщат,понякога по най-неочакван начин.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Един доста добър ден за вас. Ще имате достатъчно късмет, че дори и в излишък. Разчитайте главно на собствените си хрумвания, действайте творчески и със замах. Не се притеснявайте, че няма да Ви забележат.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!