Астропрогноза: Дева – напрегнати сте, Близнаци – мислете положително

0 2 059

Хороскоп за 13 май 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Изхвърлете от ума си всички мисли за проблеми и неприятности. Нека този ден е за радостни мисли, грижа за себе си и всичко онова, което ви радва.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Сериозното натоварване се отразява неблагоприятно на самочувствието ви. По-малко стойте зад компютъра. Трябват ви свеж въздух и витамини.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Интересен неделен ден със своите си хубости и недостатъци. Но какви биха могли да са недостатъците на една майска неделя освен собствените Ви ограничаващи мисли. По-добре да мислите положително, отколкото отрицателно, по-добре да се смеете, отколкото да плачете, но пък Вие избирате тоналността днес. Дано се получи хубава композиция.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Започвате деня с ясно изразеното желание какво искате да постигнете и трудно някой ще Ви отклони от пътя. А всъщност е толкова добре днес да отидете сред планината. Нуждата Ви от стабилност и структурираност ще намери своето успокоение.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ще контактувате и ще се учите от хора, които са авторитети в своята област. Това от своя страна ще дава и на Вас нов и по-глобален поглед. Хубаво е да намерите време да дадете почивка и на ума.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Проблемът днес ще е в напрежението. Някак отвътре ще Ви идва. Решението е в самите Вас. Дишайте, дишайте дълбоко и успокоявайте ума. Умът е най-големият ни манипулатор. И открийте онова, което Ви вдъхва вяра и оптимизъм. Винаги има изход, само се издигнете над ситуацията.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Най-голямата Ви радост и най-голямата Ви болка днес ще идват от партньорските връзки. Трудно е понякога да разбереш другия, особено когато има недоизказани неща. По-лесно е, когато сте искрени един с друг. Да понякога боли, но пък е чисто и ясно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Улисани в това да подреждате нещата и да въдворявате ред, забравяте най-важното – хората. Хората са по-важни от мнимия ред. Подреждайте отношенията си, тогава предметите сякаш сами ще си намират местата.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес ще си взаимодействате творчески и в радост. Ден да покажете любовта си. Привечер ще се наложи да преподредите и преорганизирате плановете си, така е – бъдете практични.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Най-ползотворно ще е времето между 10 и 12. Използвайте го пълноценно – довършете нещата, които са изостанали или са недовършени. Понякога неделя е и ден за приключване, особено по намаляваща Луна.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Сутринта може да се сбъдне една ваша малка мечта, а какво по-хубаво начало на деня от това. Оттук насетне денят ще е прекрасен и пълен за вас.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Сутринта всичко ще ви се струва, че тече бавно и протяжно. Но пък има нужда и от такива спокойни дни, не действайте прибързано и необмислено.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!