Астропрогноза: Близнаци отделете внимание на любимия човек, Стрелци съчетайте полезното с приятното

0 1 588

Хороскоп за 12 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ако не се чувствате лениви, по-добре приемете предизвикателствата, които колегите ви отправят. Приключенският дух днес ще ви съпътства, дори някои екстремни ситуации не биха ви стреснали, ще ви изкушава желанието да направите нещо щуро.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес ще имате желание да намерите мясти на всички ненужни вещи натрупани из дома ви. Освободете място за настъпващите енергии на пролетта. А между временно не бъдете прекалено заядливи с хората около вас, не винаги и вие сте перфектни.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Добре е да отделите повече внимание на любимия си човек. Поинтересувайте се и от неговото отношение към нещата, не се дръжте авторитарно или пък агресивно. Можете да си позволите да бъдете по-мили.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Подходящ ден да се погрижите за външния си вид, малко козметични процедури ще ви се отразят добре. Отделете повече време за физически движения по възможност на открито. Не прекалявайте с яденето.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Трудно ще се разбирате със света днес, вълненията и чувствата ви ще бъдат внимателно анализирани и изследвани. Контролът срещу емоцията, интересна дилема, с която ще трябва да се справите. Възпитание на чувствата е задачата ви за днес.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Семейството и грижите за дома сякаш нямат свършване. Не, че на вас това ви тежи, но имате нужда и от малко разнообразие. Така и така сте си у дома, бъдете готови да посрещате гости

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще ви се иска да свършите толкова много неща и да се видите с толкова хора, че сигурно ще помолите да го удължат с няколко часа. Едно пътуване извън града ще ви подейства освежаващо, не го пропускайте.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Може би ще ви се наложи да си занесете част от служебната работа вкъщи или ще предпочетете останете по-дълго време в офиса. Във всички случаи ще голяма част от времето ви ще е ангажирано със сериозни неща. Намерете все пак няколко часа да си починете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес е вашият ден да покажете колко сте мили и чаровни. Ще ви се наложи да свършите някои спешни неща, но те едва ли ще ви попречат да си прекарате времето с приятна компания, всъщност няма да ви затрудни да съчетаете полезното с приятното.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Не мислете, че сте жертва на злонамерени действия, просто днес не сте на кеф. Случва се от време-навреме човек да има периоди на спад, в момента вие сте в такава ситуация. Опитайте да останете сами, така ще релаксирате най-добре.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Започнете делово деня, без дълги закуски, пиене на кафе и сладки приказки за това как сте прекарали уикенда. Планирайте нещата за през седмицата, но така че да има възможност да вмъкнете неочакваните задачи, които ще се появят.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Това, че сте отговорни и съвестни на моменти ви коства свободното време. Всъщност вие си знаете за какво го правите. Днес, обаче срещите с приятели могат да имат и добър ефект върху професионалното ви развитие.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!