Астропрогноза: Близнаци – не смесвайте личното със служебното, Лъв – не демонстрирайте емоциите си

0 334

Хороскоп за 17 юли 2017
 
    Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ден, в който ще сте доста педантични и всички недоизпипани неща ще ви дразнят. Използвайте днешните усещания, за да придадете съвършен вид на онова, което правите.
 
    Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес ще искате да свършите куп неща и все няма да ви стига времето. Не се припирайте твърде много, а следвайте собствената си скорост и всичко ще стане без проблеми. Действайте мъдро и с разбиране.
 
    Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Ще сте доста енергични и готови да помогнете. Недейте да поемате цялата работа върху плещите си, нали и другите имат да научат някои уроци. Бъдете внимателни с емоционалните изблици. Не смесвайте личното със служебното.
 
    Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета,, всичко което ви обещават.
 
    Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Не демонстрирайте емоциите си, за да не утежните ситуациите. Вие най-добре знаете как да сте безпристрастни.
 
    Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес ще се притеснявате най-вече за пари, но дори и да има причина, притеснението няма да оправи нещата. Гледайте по-бодро на света, все пак лято е и нещата са в изобилие, а и вие сте символът на оптимизма в целия Зодиак.
 
    Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще ви се иска да разчупите всички норми и да се чувствате напълно свободни. Най-добре не поемайте сериозни ангажименти, защото е почти сигурно, че ще забравите за тях, но дори и да не е така, те изобщо няма да ви вълнуват.
 
    Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Денят ще ви предложи множество възможности и трябва много да внимавате, за да не пропуснете нещо важно. Не се залавяйте с допълнителни занимания, защото дори и за основните няма да имате време.
 
    Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Странно ще се чувствате днес, ще имате желание да направите чистка, всякакви излишни и натруфени неща ще ви дразнят силно. Не се опитвайте да налагате мнението си и на околните, нищо че сте прави.
 
    Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Един много приятен ден, в който ще се чувствате леко и безметежно. Пътуването, което замисляте сигурно ще се осъществи, но и вие трябва да направите нещо по въпроса.
 
    Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Дано нямате много важна работа, защото хич няма да сте във форма. Най-добре ще е, ако можете да отдъхнете на някое по-хладно местенце. И оставете сериозните занимания поне за ден.
 
    Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще трябва да сте по-изобретателни с парите и внимавайте да не направите някоя фатална покупка или инвестиция, не се разсейвайте. Имате сериозни шансове за успех само не ги пропускайте.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!