Астропрогноза: Близнаци започнете диета, Деви бъдете по-мили и усмихнати, Козирози очаква Ви приятен ден!

0

Хороскоп за 17 март 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Ако успеете да стигнете до консенсус с колегите си, то днешният ден няма да е минал напразно. Оригинални идеи няма да ви липсват, а и желание да ги осъществите. Все пак не позволявайте да ви прехвърлят на вас цялата работа.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Не се претоварвайте и пазете сърцето. Всякакви вълнения и драматични изпълнение оставете за вечерта или за утре. Ако не приемате нещата като досадно задължение, днес бихте могли да свършите работа за цяла седмица.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Днес е подходящ ден да започнете диета за отслабване, естествено ако имате нужда. И без друго ще се чувствате доста жизнени, а и ще имате много работи за вършене, така че може и да не ви остане време за извънредни похапвания.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
С големи очаквания започвате деня. Най-добре е да не губите положителната си настройка. Така или иначе всичко зависи от отношението ви към него, останалото е малаважно.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Бъдете готови да Ви потърсят някои ваши кредитори, дано не сте сред длъжниците. Добре е да уредите данъчните си задължения, вместо да чакате крайния срок. Предизвикателен ден, но пък ползотворен. Е никакъв случай не се отчайвайте.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес ще имате много по-голяма нужда от тонизиращи средства. Опитайте да бъдете по-мили и усмихнати към света, не приемайте всяка спънка като провал и ще положите едно успешно начало.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще подобрите деня на всички около вас. Днес са възможни застойни процеси в организма, така че не забравяйте бутилката с минерална вода, когато отивате към офиса.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Много добър ден за сериозни действия. Ще имате много работа в службата, но затова пък ще изпитате удовлетворение от факта, че ще сте се справили експедитивно. Не се нервирайте ако не всичко става на момента, все пак всяко нещо си има инкубационен период, не насилвайте нещата.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Доста динамичен ден, ще се наложи да си записвате всичко, което трябва да се свърши. Не пропускайте да прегледате сутрешните вестници, ще научите полезни неща, дори и за работата ви. Опитайте да не закъснявате за срещите си.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Денят е по-скоро приятен. Не се обръщайте за съвети към егото, а към сърцето си и ги следвайте.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Сутринта не прекалявайте със закаляващите процедури, избягвайте студената вода. Днес е най-добре да не проявявате прекалена активност в работата си, а и не се вслушвайте в слуховете, които се носят по коридорите, само ще ви скапят допълнително.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Добре е да се погрижите за линията си. Заложете само на екологичните продукти, намалете сладкото и пийте само минерална или филтрирана вода. Денят е подходящ и ако ви се налага да си търсите помощници, днес може би ще срещнете най-подходящия човек.

 

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!