Американската мечта на македонския славей Райна се превърна в край на кариерата й!

2 1 610

Понастоящем, Райна е командирована в Америка на „турне“, където има бойната задача да забавлява скромни групи от подпийнали емигранти, зажаднели за родна чалга, шопска салата с тройка кебапчета и мятане на американски салфетки.

Уви, „концертите“ на Райнето в страната на неограничените възможности минават при доста минималистичен интерес и в повечето случаи на въпросните мероприятия изпълнителката извива немощен глас сред декори от каси бира в компанията на обслужващия персонал.

Експериментите с живо пеене видимо са крайно неуспешни за скромните вокални дадености на пишман певачицата и воплите, излизащи от измъчената душица към микрофона биха могли да бъдат сравнени само и единствено с предсмъртните стенания на умираща котка изживяла годините си в крайните пернишки квартали.

Трансатлантическият вой на Райна е гарниран с чевръсто друсане на мазни кючеци и търкане с порядъчно почерпени тираджии, които ѝ се гъзурчат в лицето. Абе истинска класа! А уж навремето се тупаше в гърдите, че тя люта чалга и кючеци не пее. Но каквото – такова. Поне е хванала участие…

Най-забележителният ѝ момент в праймтайма сякаш си остава съприкосновението с вазата студена вода, която скандалния Джийсън Брад Люис изля демонстративно върху главата на вечно кривата македонка при общото им участие във ВИП Брадър.

Като изключим позорно запретната до кръста пола на финала на ВИП Денс, разбира се. Но това са бели кахъри, пише жълтото издание лайф онлайн бг.

С днешна дата, кариерата на Райна изглежда забравена от Бога, а от параноично фанатизираните феновете няма ни следа. Продуцентите не дават пукната пара за нея, а собствениците на заведения й взимат 5 лева вход.

Дори в жълтата преса все по-рядко се появяват хапливи статии, отразяващи нулевия интерес към личността ѝ, и тоталната липса на участия, която успешно реализира, подвизавайки се в последния вагон на влакчето на ужасите наречено Пайнер.

Яловите опити на бившата хит-мейкърка да прави актуална за времето си продукция биват подминавани от феновете с ледено безразличие, а от евтините ѝ клипове лъха на творческа бедност и обидно скромни бюджети.

 

 

 

Други новини
2 Коментара
  1. Mimi каза

    много сте злобни и долни,,само може да и завиждате на тази жена… класи над вас…къде сте вие, къде е тя…. Смях

  2. Idvat novinite каза

    Браво, Райне!.Не обръщай внимание на злобната статия, изцяло изфабрикувана срещу теб.Извилото се хоро около теб говори само по себе си за УСПЕХА ти сред нашите сънародници.
    А самата писачка на тез редове обидни ще поздравим за вдигнатия ти рейтинг! 🙂

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!