Акция: Пет души арестувани и 388 килограма „ожънат“ канабис от органите на реда…

0 1 621
0
0

Вчера от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:
В местността „Краварника“, землище на с.Сугарево, общ.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, са намерени около 115 бр. тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали на канабис с общо тегло около 388 килограма.

В тухлена постройка, прилежаща към имот в гр.Петрич, обитавана от М.М./27г./ от гр.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е намерена и иззета около 0,610 килограма суха, зелена маса, която е реагирала положително на канабис.М.М. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В каравана и дървена постройка, находящи се в имот в местността „Песоко“, землище на с.Кърналово, общ.Петрич, обитавани от Я.З./53г./ от с.Кърналово, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерена и иззета около 87,73грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Я.З. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В къща в с.Кърналово, общ.Петрич, обитавана от Г.Т./33г./ от с.Кърналово, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерена и иззета около 4,5 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Г.Т. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В района на ул.“Христо Ботев“ в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на Ф.С./20г./ и С.Ч./18г./ и двамата от гр.Сандански. В хода на проверката у Ф.С. е намерена и иззета около 1,14 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!