Абитуриентите от благоевградските училища дефилират по червения килим от 24 до 26 май

0 5 349

Благоевград отново става арена на абитуриентски балове.Млади и красиви завършващите момичета и момчета ще взривят с емоциите си града.

Сега зрелостниците си правят красиви фотосесии за спомен.Сред тях са и абитуриентите от XII г клас от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ – Благоевград, които си направиха снимки под чадърите в центъра на града.

Заради матурата абитуриентите от Професионалната гимназия по икономика „Иван Илиев“ и Благоевградската професионална гимназия смениха датата на баловете си. До сега двете училища откриваха четиридневните бални фиести в града. Сега обаче на тази дата ще се проведе вторият държавен зрелостен изпит /ДЗИ/ по предмет по избор, който миналата година бе на 22 май. И така фиестата на Икономиката ще е на 24 май, а на Професионалната гимназия – на 26.
Така заради матурата балната фиеста тази година ще бъде тридневна вместо 4 дни и абитуриентите от благоевградските училища ще дефилират по червения килим от 24 до 26 май.

Червеният килим тази година ще бъде поставен на ново място. Те ще тръгнат от моста над Младежки дом и ще продължат ревюто по площад „Македония“, където ще ги очаква красива арка.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!